Beko Slovenija

Kombinirana parna pečica BIDM19500DXDS

Kombinirana parna pečica BIDM19500DXDS je vrhunska pečica v čudovitem temnem inoxu, ki omogoča parno peko, običajno peko ali kombinacijo obeh. Prednosti kombinirane peke so mehka in sočna notranjost ter krha in hrustljava skorjica zunaj – idealno za pripravo mesnih jedi in peko kruha. Para ohranja vitamine in hranilne snovi v zelenjavi ter ohrani izgled zelenjave. Navdušenci nad natančno pripravo mesnih jedi bodo cenili tehnologijo CookSense z vgrajeno sondo za meso, ki vam pomaga pripraviti mesne specialitete do popolnosti. Tehnologija PizzaPro vam pripravi  popolno pico kot iz krušne peči v samo 5-ih minutah. Na voljo je 17 različnih programov za pripravo jedi, med katerimi boste zagotovo našli svoj najljubši program, pečica pa ima tudi ojačevalec za ogrevanje. Motoriziran zbiralnik za vodo poskrbi za enostavno uporabo, čiščenje pa je preprosto s programom SteamShine+ in oleofobno zaščito na steklu vrat. Pečica spada v energijski razred A+, upravlja se na dotik, ima 2 nivoja izvlečnih vodil, dvojno osvetlitev, v setu pa so vsi potrebni pekači, ki bodo vašo kuharsko izkušnjo nadgradili do popolnosti. Priprava zdravih jedi je enostavna in zabavna!

Tehnologija CombiSteam

Tehnologija CombiSteam

Zdrav način priprave jedi

Kombinirana parna pečica združuje tradicionalno peko z zdravim parnim načinom priprave. Parna peka ohranja barvo, hranilne snovi in vitamine, ki se nahajajo v hrani. Rezultat so bolj zdravi obroki in nov način priprave kot so sous-vide, popolna parna peka ali peka s pomočjo pare. Para je v pečico vbrizgana skozi 4 točke, kar pomeni, da lahko kuhate samo s paro, ko to želite.  Ohranite več vitaminov in hranilnih snovi ter okusite prihodnost priprave hrane!

Tehnologija PizzaPro™

Tehnologija PizzaPro™

Uradni partner ljubiteljev pic iz krušnih peči

Pečica Beko je vse, kar potrebujete za pripravo okusne domače pice v zavetju svoje domače kuhinje. Pečice Beko s programom za peko pice PizzaPro™ dosežejo visoko temperaturo peke 310 ⁰C in s pomočjo kamnite plošče za peko pice zagotavljajo, da bo pica spečena, kot bi bila v krušni peči. Rezultat je okusno hrustljava pica, ki je spečena v le petih minutah.

Več si preberite: https://www.beko-si.com/blog/kako-do-hrustljave-pice-kot-iz-krusne-peci-kar-v-svoji-domaci-kuhinji/

Tehnologija CookSense

Tehnologija CookSense

Uradni partner popolne peke

Ko pripravljate izbran kos mesa ali pečenke, je to najverjetneje razlog, da to počnete zaradi posebne priložnosti. To pomeni, da želite meso pripraviti do popolnosti! Zato v pečici lahko najdete sondo za meso, ki s svojimi senzorji zaznava tako temperaturo mesa kot tudi temperaturo v pečici. Nastavite želeno temperaturo peke mesa, pečica pa bo uredila svoje. Priprava popolnih mesnih jedi je tako enostavna!

Parno čiščenje – SteamShine®

Parno čiščenje – SteamShine®

Uradni partner vseh, ki se radi sprostite

Ste se naveličali napornega čiščenja in strganja zasušenih ostankov hrane ter maščob v notranjosti pečice? Zdaj lahko pozabite na drgnjenje in se prepustite sproščenemu kuhanju večerje v družbi družine in prijateljev. Izbrane pečice Beko, ki se ponašajo s peko s pomočjo pare, imajo program samočistilnega parnega čiščenja – SteamShine. Ob vklopu tega programa uparjalnik v notranjost pečice vbrizga paro, ki zmehča vse ostanke hrane in maščob, ki jih po končanem postopku preprosto obrišete z mehko krpo.

Lastnosti

Prostornina (l) 71
Število programov 17

Načini gretja

3D peka Da
Program PizzaPro Da
Ventilacijska peka  Da
Peka s pomočjo ventilatorja Da
Hitro segrevanje Da
Žar Da
Spodnji grelec Da
Žar + ventilator Da
Malopovršinski variabilni žar Da
Običajna peka Da
odmrzovanje Da
ohranjanje toplote Da
peka pri nizki temperaturi Da
peka s pomočjo pare Da
parna peka Da
program za pripravo jogurta Da

Ostale lastnosti

Samodejni programi Da
Sonda za meso Da
Ojačevalnik za hitro segrevanje Da
Hladilni ventilator Da
Elektronsko upravljanje Da - na dotik
Število stekel na vratih 3
Snemljivo steklo na vratih Da
Osvetlitev notranjosti Da - dvojna
Motoriziran zbiralnik za vodo Da

Vrsta čiščenje pečic

Čiščenje s pomočjo pare - SteamShine Da

Dodatna oprema

Število mrežnih rešetk 1
Število globokih pekačev 1
Število plitkih pekačev 1
Število perforiranih pekačev 3
Sistem izvlečnih vodil 2 nivoja

Mere

Dimenzije aparata (VxŠxG) 59.5 x 59.4 x 56.7
Mere izreza (VxŠxG) 59x56x55
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.