Beko Slovenija

Kuhinjska napa Beko, HCA62844WH

Kuhinjske nape Beko delujejo zelo učinkovito in uspešno odstranjujejo neprijetne vonjave kar pripomore k ohranjanju svežega zraka v vaši kuhinji. Kuhinjska napa Beko HCA62844WH širine 60 cm ima 4 stopnje zmogljivosti vsesavanja zraka, ogljeni filter in po višini nastavljiv dimnik. Največja zmogljivost vsesavanja znaša 811 m3/h, kuhinjska napa pa se ponaša tudi z indikatorjem nasičenosti filtra in osvetlitvijo z dvema 2,5 W LED žarnicama.

Indikator nasičenosti filtra

Indikator nasičenosti filtra

Vaš zvesti opomnik za čiščenje

Še najboljši kuharski mojster med ustvarjanjem večinoma gleda navzdol in prav nikoli ne opazi umazanije na filtru za mast – no, ali pa se vsaj pretvarja, da je ne opazi. Sodobne Beko nape se tega zavedajo in zato za svojo čistočo skrbijo same – ko jih je potrebno očistiti, vas na to namreč opozorijo z zvočnim signalom.

Funkcija Beko Booster

Funkcija Beko Booster

Uradni partner hitrih življenjskih premikov

Vsem se dogaja, da smo ob začetku kuhanja preveč zaposleni z vsemi mogočimi opravki in popolnoma pozabimo pravočasno prižgati kuhinjsko napo. Na to nas spomni šele kakšen od jeznih družinskih članov, ki se je zaradi našega dima skoraj izgubil na poti do svoje sobe. Takrat pa je tudi že prepozno, da bi lahko paro iz hiše spravili ne da bi odprli vsa okna. Da boste lahko situacijo naslednjič popravili v trenutku, smo za vas razvili funkcijo Beko Booster, ki z izjemno hitrostjo ojača delovanje kuhinjske nape in učinkovito prežene nastalo paro.

Čiščenje filtrov v pomivalnem stroju

Čiščenje filtrov v pomivalnem stroju

Neskončno olajšanje za kuharske junake

Verjetno vas je že poprijel strah, da boste morali filtre Beko nape redno prati na roke. Beko vam tega seveda ne privošči in je zato razvil filtre, ki se lahko enostavno operejo v pomivalnem stroju, kar na navadnem programu za posodo. Edinstveno!

LED osvetlitev

LED osvetlitev

Odlična osvetlitev, jasen pregled

Nova tehnologija LED osvetlitve oz. Led Illumination omogoča odlično vidljivost kuhalne plošče, saj le-to osvetli in je ne zakriva, kot večina drugih nap. Z odlično osvetlitvijo se boste tudi pri pozni večerji lahko izognili na pol pečenemu piščancu in posledičnim prebavnim motnjam, ki bi vas lahko doletele zaradi nepreglednosti nad procesom kuhanja.

Lastnosti

Vrsta nape Stenska
Način upravljanja Na dotik
Barva Bela
Garancija 2 leti
EAN 8690842021176

Tehnične lastnosti

Največja zmogljivost vsesavanja (m3/h) 811
Število stopenj zmogljivosti 4
Osvetlitev/število žarnic LED - 2 x 2,5 W
Maščobni filtri Da
Po višini nastavljiv dimnik Da
Najvišja glasnost delovanja (dBA) 72
Najnižja glasnost delovanja (dBA) 52

Mere

Dimenzije aparata - širina (cm) 60
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.