Beko

OPREMI KUHINJO Z VGRADNIMI APARATI BEKO

Vgradni aparati Beko so zasnovani tako, da vam pri kulinaričnem ustvarjanju prihranijo vaš dragoceni čas in energijo. Tu imamo kuhalne plošče, ki se zagrejejo v trenutku, pečice, ki za vrhunske rezultate uporabljajo moč pare, kuhinjske nape s funkcijo intenzivnega prezračevanja, vgradne hladilnike, ki omogočajo večno svežino in seveda vgradne pomivalne stroje, ki poskrbijo, da je naša posoda čista in ohranjena kot nova. Poglejmo si kategorije vgradnih aparatov Beko, ki naše življenje naredijo tako zelo enostavno!

Tehnologija IndyFlex+™

Če imate veliko družino, velik apetit, ali zgolj veliko različnih posod, je na vaši kuhalni plošči gotovo nepopisna gneča. Odlična rešitev za to je kuhalna plošča Beko IndyFlex+™, ki omogoča popolno prileganje številu in velikosti vaših posod. Osem samostojnih in neodvisnih kuhalnih con lahko prilagodite osmim manjšim ali dvema velikima posodama. Uporaba prave velikosti kuhališča pripomore k hitrejšemu kuhanju, česar bodo zagotovo veseli tudi domači jedci.

Tehnologija CombiSteam

Kombinirana parna pečica združuje tradicionalno peko z zdravim parnim načinom priprave. Parna peka ohranja barvo, hranilne snovi in vitamine, ki se nahajajo v hrani. Rezultat so bolj zdravi obroki in nov način priprave kot so sous-vide, popolna parna peka ali peka s pomočjo pare. Ohranite več vitaminov in hranilnih snovi ter okusite prihodnost priprave hrane!

Tehnologija Split & Cook®

Pečice Beko s tehnologijo »Split & Cook« omogočajo razdelitev prostora na dva notranja dela, ki jim lahko posebej naravnamo tako čas kot temperaturo peke. To je super rešitev za sočasno peko veganskih in mesnih dobrot, pri čemer se okusi in vonjave ne bodo mešali. Prepustite svoji pečici kontrolo nad peko in brez truda dosezite popolne rezultate!

Parno čiščenje – SteamShine®

Ste se naveličali napornega čiščenja in strganja zasušenih ostankov hrane ter maščob v notranjosti pečice? Zdaj lahko pozabite na drgnjenje in se prepustite sproščenemu kuhanju večerje v družbi družine in prijateljev. Ob vklopu programa SteamShine se v notranjost pečice vbrizga para, ki zmehča vse ostanke hrane in maščob, ki jih po končanem postopku preprosto obrišete z mehko krpo.

Intenzivno prezračevanje

Najbolj slastne jedi navadno v kuhinji ustvarijo največ dima – pa naj bodo to ocvrti rakci ali pa al dente kuhane brezglutenske testenine. Da svojega kuharskega pomočnika ne izgubite v »parni megli«, toplo priporočamo vgradnjo Beko nape s sistemom intenzivnega prezračevanja. Ta namreč po rezultatih laboratorijskih testov zrak vsrkava s kar 67 % večjo močjo.*

*Testirano v internih laboratorijih

Aplikacija HomeWhiz

Kaj porečete na medsebojno povezanost in prilagajanje nape in kuhalne plošče? Pa na njuno nadziranje in upravljanje prek telefona? Ne, to ni le pravljica – je resničnost Beko pametnega doma. Kuhinjski elementi so med seboj povezani z Bluetooth tehnologijo in WiFi omrežjem, prav tako pa tudi z vašim telefonom, kjer njihovo delovanje spremljate z aplikacijo HomeWhiz. Prihranite čas in se povežite!

Tehnologija aktivne modre svetlobe

Hladilniki Beko vsebujejo poseben hladilni predal, v katerem se izvaja inovativni sistem aktivne modre svetlobe. Ta omogoči, da se naravni proces fotosinteze v sadju in zelenjavi tudi po umestitvi v hladilnik nadaljuje. Pustite nam, da poskrbimo za ohranjanje svežine in visoke hranilne vrednosti vaše najljubše hrane!

NeoFrost – tehnologija dvojnega hlajenja

Verjetno poznate našo tehnologijo No Frost, ki preprečuje nastajanje ledu na stenah hladilnika. Naj vam predstavimo njegovo nadgradnjo NeoFrost, ki hladi kar 2x hitreje, a ob tem porabi manj energije. Kar pa je najpomembneje: hladilna sistema za zamrzovalni in hladilni del sta povsem ločena in tako ne prihaja do mešanja vonjav. Preprosto idealno!

Tehnologija AutoDose

Pri Beko smo razvili tehnologijo AutoDose, ki omogoča, da detergent dolijete le enkrat mesečno, nato pa prepustite, da se med posameznim zagonom pomivalnega stroja dozira samodejno. Še več, detergent se umesti v najustreznejši količini glede na izbran program in količino umešene posode. Naj bo pomivanje posode od sedaj naprej enostavno in hitro!

Tehnologija CornerIntense™

Običajne veternice imajo dve ročici, ki se gibljeta v krogu in zato ne dosežeta prav vsakega kota v pomivalnem stroju. Beko je s tehnologijo CornerIntense™ rešil tudi ta izziv in predstavil inovativno veternico prihodnosti s tremi kraki, ki s pomočjo dodatnega ritma gibanja doseže prav vse kote pomivalnega stroja. Rezultat je odlično pomita posoda – tudi tista, ki se skriva v kotih pomivalnega stroja!

Zmagovalci prejšnje nagradne igre vračilo kupnine, ki je trajala od 15.10.2020 do 15.11.2020


Izžrebana za 50% povračila kupnine: Ga, Jožica Maček, 1370 Logatec

Izžrebana za 70% kupnine: Ga. Anja Serčič, 2230 Lenart

Izžreban za 100% vračila kupnine: Nejc Čelhar Kozoderović, 4000 Kranj

Čestitamo nagrajencem.