Beko Slovenija

Pametna indukcijska kuhalna plošča HII95850FHTI

Pametna indukcijska kuhalna plošča Beko HII95850FHTI prinaša bolj sproščen način kuhanja. Njena posebnost je, da se s pametno napo poveže v učinkovit tandem, ki poskrbi, da se napa samodejno odziva in prilagaja glede na nastavitve, ki jih nastavljate na vaši plošči.Plošča ima 5 indukcijskih kuhališč, pri katerih lahko dve kuhališči na desni strani s tehnologijo »IndyFlex+« združite v eno večje kuhališče, ki se prilagodi tudi nenavadnim oblikam posode. Preko prefinjenega zaslona na dotik lahko vsako od kuhališč enostavno nadziramo ločeno. Kuhalno ploščo odlikujejo tudi samodejni programi kuhanja, LED zaslon z neposrednim upravljanjem, ojačevalnik (booster), samodejno zaznavanje posode, funkcija »Stop&Go« in časovnik z alarmom, za dodatno varnost pa poskrbijo samodejni izklop, elektronska varnostna ključavnica, prikaz preostale toplote, zaklepanje tipk med čiščenjem ter zaščita pred pregrevanjem in prekipevanjem.

Tehnologija Hob-to-Hood

Tehnologija Hob-to-Hood

Napa, ki se prilagaja sama

V kuhinji vsi ljubiteljski kuharji razmišljajo le o hrani. Kdo ima pri tem še čas razmišljati o nastavitvah nape, ko je potrebno začiniti pečenko? S pametno napo ne bo več odvračanja pozornosti, saj z novo tehnologijo Hob-to-Hood pustite napi, da z vašo ploščo sama komunicira, katero cono in kašne nastavitve uporabljate. Napa tako s pomočjo senzorjev samodejno uravnava moč in čas vsesavanja, po koncu kuhanja pa se samodejno izklopi po 10-ih minutah. S tem poskrbite za nižjo porabo energije in kuhinjo brez dima in vonjav. Vi pa se lahko osredotočite na pripravo jedi. 

Tehnologija IndyFlex+™

Tehnologija IndyFlex+™

Uradni partner vseh loncev in posod

Če imate veliko družino, velik apetit, ali zgolj samo veliko ponev, je na vašem kuhališču zagotovo nepopisna gneča. Kuhalna plošča Beko IndyFlex+™ omogoča nastavitev kuhalne plošče tako, da se kuhališče popolnoma prilega številu in velikosti vaših loncev in ponev. Osem samostojnih in neodvisnih kuhalnih con lahko prilagodite osmim manjšim ali dvema velikima posodama. Uporaba prave velikosti kuhališča pripomore k hitrejšemu kuhanju, česar bodo zagotovo veseli tudi domači jedci.

Ojačevalnik – Booster

Ojačevalnik – Booster

Uradni partner hitrih življenjskih premikov

Če si želite hitrih življenjskih premikov potrebujete pravo orodje. S funkcijo Beko Booster lahko prihranite dragocene minute, saj se kuhalno območje po vaši izbiri v trenutku segreje na najvišjo temperaturo. Kuhanje je tako veliko hitrejše, vam pa bo ostalo dovolj časa in energije za ostale pomembne opravke.

Upravljanje z dotikom – Touch & Slide

Upravljanje z dotikom – Touch & Slide

Uradni partner – nežnih gibov

Če med kuhanjem radi zaplešete svoj skrivnostni ples, bodo od zdaj naprej poleg vaših nog plesali tudi prsti. Prepustite se nežnemu upravljanju z dotikom – Touch & Slide in uživajte z drsenjem čez 19 stopenj nastavitev ravni kuhanja. Časovnik omogoča popoln nadzor nad kuhališčem, vam pa tudi nad dogajanjem izven kuhinje.

Lastnosti

Vrsta kuhališča Indukcija
Upravljanje Elektronsko na dotik
Število kuhališč 5
Št. fleksi kuhališč 1
Ravni kuhanja 15
Ojačevalnik Da
Funkcija spomina Da
Neposredna možnost izbora Da
Samodejno zaznavanje posode Da
Funkcija Stop & Go Da
Časovnik in alarm Da
Varnostna ključavnica Da
Zaklepanje tipk med čiščenjem Da
Prikaz preostale toplote Da
Zaščita pred prekipevanjem Da
Zaščita pred pregrevanjem Da
Samodejni izklop Da
Barva Črna
Garancija 2+3 leta jamstva ob registraciji
EAN 8690842196294

Kuhališče

Največja moč kuhališča - spodaj levo 145mm-1500W/2200W (ojačevalnik)
Največja moč kuhališča - spodaj desno 180mm-1800W/2500W (ojačevalnik)
Največja moč kuhališča - zgoraj levo 210mm-2000W/3700W (ojačevalnik)
Največja moč kuhališča - zgoraj desno 180mm-1800W/2500W (ojačevalnik)

Mere

Dimenzije aparata (V x Š x G) 4,8x90x51
Mere izreza Vx88x49
Več podatkov

Podatkovna kartica (186.59 KB)

Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.