Beko Slovenija

Pametna stenska kuhinjska napa HCB93847BXHI

Stenska pametna napa širine 90 cm bo vnesla novo dinamiko v vašo kuhinjo, saj se preko WiFi in Bluetooth povezave sama prilagaja glede na vašo kuhalno ploščo. Napa deluje v energijskem razredu A+ in z učinkovitostjo pretoka zraka A ter filtriranja maščob v B razredu.  Največja zmogljistov vsesavanja znaša 740 m3/h, ima možnost intenzivnega prezračevanja in 5 stopenj zmogljivosti, ki jih upravljate na dotik ter dve 4 W LED žarnici. Trije filtri so pralni v pomivalnem stroju. 

Intenzivno prezračevanje

Intenzivno prezračevanje

Uradni partner velikih zrezkov

Če se pripravljate na peko velikega zrezka, lahko pričakujete tudi veliko dima, še posebej, če želite flambiranega. Kuhinjske nape Beko z intenzivnim prezračevanjem so veliko bolj učinkovite v primerjavi z napami, ki imajo običajni motor. Z vgrajenim ojačevalnikom prezračevanja, ki je do 67 % močnejši* od najvišje stopnje zmogljivosti, se boste znebili vonja po žaru, zrak pa bo popolnoma svež, še preden boste pojedli svoj okusno pripravljen zrezek. *Testirano v lastnem laboratoriju

Aplikacija HomeWhiz

Aplikacija HomeWhiz

Pametni dom na vaši dlani

Kaj porečete na medsebojno povezanost in prilagajanje nape in kuhalne plošče? Pa na njuno nadziranje in upravljanje prek telefona? Ne, to ni le pravljica – je resničnost Beko pametnega doma. Kuhinjski elementi so med seboj povezani z Bluetooth tehnologijo in WiFi omrežjem, prav tako pa tudi z vašim telefonom, kjer njihovo delovanje spremljate z aplikacijo HomeWhiz. Prek telefona lahko od sedaj naprej prilagajate stopnjo osvetlitve nape in njeno hitrost delovanja ter spremljate raven nasičenosti filtra. Prav tako lahko izberete samodejni način, pri katerem se jakost delovanja nape sama prilagaja jakosti delovanja kuhalne plošče. Prihranite čas in se povežite!

Daljinsko upravljanje

Daljinsko upravljanje

Najljubši prijatelj kuharskih junakov

Si predstavljate, da bi lahko svoje kuhinjske aparate upravljali kar iz naslanjača v dnevni sobi? Beko kuhinje vam od sedaj naprej to omogočajo, saj jih odlikuje funkcija upravljanja z daljinskim upravljalnikom. Če ste pravi kuharski junak, bo novodobna tehnologija Beko kuhinjskih aparatov nedvomno postala vaš najljubši prijatelj!

Funkcija Beko Booster

Funkcija Beko Booster

Uradni partner hitrih življenjskih premikov

Vsem se dogaja, da smo ob začetku kuhanja preveč zaposleni z vsemi mogočimi opravki in popolnoma pozabimo pravočasno prižgati kuhinjsko napo. Na to nas spomni šele kakšen od jeznih družinskih članov, ki se je zaradi našega dima skoraj izgubil na poti do svoje sobe. Takrat pa je tudi že prepozno, da bi lahko paro iz hiše spravili ne da bi odprli vsa okna. Da boste lahko situacijo naslednjič popravili v trenutku, smo za vas razvili funkcijo Beko Booster, ki z izjemno hitrostjo ojača delovanje kuhinjske nape in učinkovito prežene nastalo paro.

Tišja ventilacija

Tišja ventilacija

Raj za skupno kuhanje

Beko kuharski junaki imamo vedno radi družbo – tudi in predvsem, ko še ustvarjamo za kuharsko ploščo. Da bo pogovor tekel gladko in brez kričanja čez preglasen ventilator kuhinjske nape, smo pri Beko poskrbeli za tišjo ventilacijo tudi na višjih stopnjah delovanja. Naj se skupno kuhanje prične!

Čiščenje filtrov v pomivalnem stroju

Čiščenje filtrov v pomivalnem stroju

Neskončno olajšanje za kuharske junake

Verjetno vas je že poprijel strah, da boste morali filtre Beko nape redno prati na roke. Beko vam tega seveda ne privošči in je zato razvil filtre, ki se lahko enostavno operejo v pomivalnem stroju, kar na navadnem programu za posodo. Edinstveno!

LED osvetlitev

LED osvetlitev

Odlična osvetlitev, jasen pregled

Nova tehnologija LED osvetlitve oz. Led Illumination omogoča odlično vidljivost kuhalne plošče, saj le-to osvetli in je ne zakriva, kot večina drugih nap. Z odlično osvetlitvijo se boste tudi pri pozni večerji lahko izognili na pol pečenemu piščancu in posledičnim prebavnim motnjam, ki bi vas lahko doletele zaradi nepreglednosti nad procesom kuhanja.

Lastnosti

Vrsta nape Stenska
Način upravljanja Na dotik
Barva črno steklo in inox
Garancija 2 leti
EAN 8690842201813

Tehnične lastnosti

Največja zmogljivost vsesavanja (m3/h) 740
Število stopenj zmogljivosti 5
Osvetlitev/število žarnic LED - 2 x 4 W
Maščobni filtri da
Po višini nastavljiv dimnik Da
Najvišja glasnost delovanja (dBA) 65
Najnižja glasnost delovanja (dBA) 45

Mere

Dimenzije aparata - širina (cm) 90
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.