Beko Slovenija

Pametna stenska kuhinjska napa HCB93847BXHI

Stenska pametna napa širine 90 cm bo vnesla novo dinamiko v vašo kuhinjo, saj se preko WiFi in Bluetooth povezave sama prilagaja glede na vašo kuhalno ploščo. Napa deluje v energijskem razredu A+ in z učinkovitostjo pretoka zraka A ter filtriranja maščob v B razredu.  Največja zmogljistov vsesavanja znaša 740 m3/h, ima možnost intenzivnega prezračevanja in 5 stopenj zmogljivosti, ki jih upravljate na dotik ter dve 4 W LED žarnici. Trije filtri so pralni v pomivalnem stroju. 

Tehnologija Hob-to-Hood

Tehnologija Hob-to-Hood

Napa, ki se prilagaja sama

V kuhinji vsi ljubiteljski kuharji razmišljajo le o hrani. Kdo ima pri tem še čas razmišljati o nastavitvah nape, ko je potrebno začiniti pečenko? S pametno napo ne bo več odvračanja pozornosti, saj z novo tehnologijo Hob-to-Hood pustite napi, da z vašo ploščo sama komunicira, katero cono in kašne nastavitve uporabljate. Napa tako s pomočjo senzorjev samodejno uravnava moč in čas vsesavanja, po koncu kuhanja pa se samodejno izklopi po 10-ih minutah. S tem poskrbite za nižjo porabo energije in kuhinjo brez dima in vonjav. Vi pa se lahko osredotočite na pripravo jedi. 

Intenzivno prezračevanje

Intenzivno prezračevanje

Uradni partner velikih zrezkov

Če se pripravljate na peko velikega zrezka, lahko pričakujete tudi veliko dima, še posebej, če želite flambiranega. Kuhinjske nape Beko z intenzivnim prezračevanjem so veliko bolj učinkovite v primerjavi z napami, ki imajo običajni motor. Z vgrajenim ojačevalnikom prezračevanja, ki je do 67 % močnejši* od najvišje stopnje zmogljivosti, se boste znebili vonja po žaru, zrak pa bo popolnoma svež, še preden boste pojedli svoj okusno pripravljen zrezek. *Testirano v lastnem laboratoriju

Lastnosti

Vrsta nape Stenska
Način upravljanja Na dotik
Barva črno steklo in inox
Garancija 2 leti
EAN 8690842201813

Tehnične lastnosti

Največja zmogljivost vsesavanja (m3/h) 740
Število stopenj zmogljivosti 5
Osvetlitev/število žarnic 2 x 4 W
Maščobni filtri da
Po višini nastavljiv dimnik Da
Najvišja glasnost delovanja (dBA) 65
Najnižja glasnost delovanja (dBA) 45

Mere

Dimenzije aparata - širina (cm) 90
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj