Beko Slovenija

Kombinirana pečica Beko, BCW15500XG

Vgradna kombinirana pečica z mikrovalovi Beko BCW15500XG navdušuje s tehnologijo TalentChef oziroma možnostjo kuhanja od  kombinirane peke z mikrovalovi, običajne peke ali pa samo uporabe mikrovalov. Vgradna pečica ima trojno zasteklitev vrat, med programi pa izstopajo ventilacijska peka, program za odmrzovanje in ohranjanje toplote ter prednaloženi recepti. Pečica nudi osvetlitev notranjosti in vsebuje 1 plitek, 1 globok pekač ter rešetko.

Tehnologija TalentChef

Tehnologija TalentChef

Uradni partner vsega v enem

Mikrovalovne pečice so tako hitre, a hrana zna biti tako brez okusa kot embalaža, v kateri je prišla. Na vso srečo tehnologija TalentChef v pečicah Beko omogoča, da vaša pečica lahko deluje kot mikrovalovna pečica, običajna pečica ali kombinacija obeh. Kot virtuozni kuharski večopravilnik! S kombiniranjem 600 W moči mikorvalov in 1800 W moči gretja običajne pečice prihranite do 50 % časa priprave jedi in do 35% porabljene energije. Pa še prostor v kuhinji prihranite. Hrana bo odličnega okusa, kar pa je predvsem pomembno tudi tistim, ki se jim vedno nekam mudi.

 

Več si preberite na: https://www.beko-si.com/blog/prednosti-kombinirane-pecice-z-mikrovalovi/ 

Mehko zapiranje vrat

Mehko zapiranje vrat

Uradni partner skrivnostnih

Ura je zgodna in vsi še spijo, vi pa čutite neustavljivo željo po pripravi okusnega zajtrka za svoje najbližje. Hvaležno odprete vrata svoje nove pečice, saj ste izbrali takšno z mehkim, elegantnim in neslišnim zapiranjem vrat. Zdaj lahko kuhate neslišno kot miška, vaši domači pa vam bodo za nekaj minut dodatnega spanja zagotovo neizmerno hvaležni.

Halogenska osvetlitev

Halogenska osvetlitev

Uradni partner ponosnih pekov

Najprej ste moko presejali, pripravili vse sestavine in zatem zgnetli testo do popolnosti. Seveda si želite ogledati svojo kreacijo, ki v pečici vzhaja. Da bi vam olajšali pregled nad peko smo v levi kot notranjosti pečice dodali nove halogenske luči, tako da zdaj z lahkoto opazite vse spremembe na svoji mojstrovini. Navsezadnje se prvi ugriz naredi z očmi.

Lastnosti

Prostornina (l) 40
Število programov 10

Načini gretja

3D peka Ne
Tehnologija Split&Cook - dvonivojska peka Ne
tehnologija prostorske peke -Surf Ne
Ventilacijska peka  Da
Eko peka s pomočjo ventilatorja Da
Peka s pomočjo ventilatorja Da
Hitro segrevanje Da
Žar Da
Spodnji grelec Ne
Žar + ventilator Da
odmrzovanje Da
ohranjanje toplote Da
peka s pomočjo pare Ne
parna peka Da
program za pripravo jogurta Da

Ostale lastnosti

Samodejni programi Da
Prednaloženi recepti Da
Ojačevalnik za hitro segrevanje Da
Hladilni ventilator Da
Elektronsko upravljanje Da - na dotik
Hlajeno ohišje pečice Ne
Število stekel na vratih 3
Elektronska varnostna ključavnica - vrata Da (zaslona, pirolitično čiščenje)
Elektronska varnostna ključavnica - zaslon Da
Osvetlitev notranjosti Da
Vrtljiv žar Ne

Vrsta čiščenje pečic

Piroliza Ne
Čiščenje s pomočjo pare - SteamShine Ne
Nano tehnologija oleofobne zaščite Ne
Katalitična plošča Ne

Dodatna oprema

Število mrežnih rešetk 1
Število globokih pekačev 1
Število plitkih pekačev 1

Mere

Dimenzije aparata (VxŠxG) 455x594x547
Mere izreza (VxŠxG) 450x560x550
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.