Beko Slovenija

Pečica Beko, BIR14400GGCS

Vgradna pečica Beko BIR14400GGCS se ponaša s tehnologijo prostorske peke Surf z enakomernim kroženjem zraka iz strani. Prav tako navdušuje z ventilacijsko peko, peko s pomočjo žara, hladilnim ventilatorjem in halogensko osvetlitvijo. Izbirate lahko med 12 programi peke, med katerimi zagotovo izstopa program za 3D peko, ki s hkratnim delovanjem spodnjega, zgornjega in visokozmogljivega grelca zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote v pečici. Na voljo imate tudi program za odmrzovanje, konvencionalno pečenje ter ohranjanje toplote. Pečico se upravlja na dotik, steklo pa je zaščiteno s tremi sloji, tako da so vrata hladna, ne manjka pa niti časovnik. Priloženi so 1 plitek, 1 globok pekač, rešetka in izvlečna vodila.

Tehnologija Surf®

Tehnologija Surf®

Uradni partner ponosnih kuharjev

Če ste tip kuharja, ki želi narediti vtis z ustvarjanjem kuharskih mojstrovin, vam tehnologija Beko Surf® ponuja visoko zmogljivost peke, kakršno si vaše mojstrovine tudi zaslužijo. Enakomerno kroženje zraka zagotavlja peko vaših najljubših jedi na več nivojih hkrati, brez mešanja vonjav in okusov. Vaši gostje bodo zagotovo naravnost navdušeni nad okusom in izgledom vaših kuharskih kreacij.

*Testirano v lastnem laboratoriju

 

Več si preberite na: https://www.beko-si.com/blog/tehnologija-prostorske-peke-surf/

 

Halogenska osvetlitev

Halogenska osvetlitev

Uradni partner ponosnih pekov

Najprej ste moko presejali, pripravili vse sestavine in zatem zgnetli testo do popolnosti. Seveda si želite ogledati svojo kreacijo, ki v pečici vzhaja. Da bi vam olajšali pregled nad peko smo v levi kot notranjosti pečice dodali nove halogenske luči, tako da zdaj z lahkoto opazite vse spremembe na svoji mojstrovini. Navsezadnje se prvi ugriz naredi z očmi.

Mehko zapiranje vrat

Mehko zapiranje vrat

Uradni partner skrivnostnih

Ura je zgodna in vsi še spijo, vi pa čutite neustavljivo željo po pripravi okusnega zajtrka za svoje najbližje. Hvaležno odprete vrata svoje nove pečice, saj ste izbrali takšno z mehkim, elegantnim in neslišnim zapiranjem vrat. Zdaj lahko kuhate neslišno kot miška, vaši domači pa vam bodo za nekaj minut dodatnega spanja zagotovo neizmerno hvaležni.

Lastnosti

Prostornina (l) 72
Število programov 12

Načini gretja

3D peka Da
peka pice Da
Tehnologija Split&Cook - dvonivojska peka Ne
tehnologija prostorske peke -Surf Da
Ventilacijska peka  Da
Eko peka s pomočjo ventilatorja Da
Peka s pomočjo ventilatorja Da
Hitro segrevanje Ne
Žar Da
Spodnji grelec Da
Žar + ventilator Da
Malopovršinski variabilni žar Da
odmrzovanje Da
ohranjanje toplote Da
peka pri nizki temperaturi Ne
peka s pomočjo pare Ne
funkcija HomeFritte Ne
parna peka Da
program za pripravo jogurta Ne

Ostale lastnosti

Samodejni programi Ne
Prednaloženi recepti Ne
Ojačevalnik za hitro segrevanje Da
Hladilni ventilator Da
Elektronsko upravljanje Da - na dotik
Hlajeno ohišje pečice Ne
Število stekel na vratih 3
Hladna vrata Da
Hladna vrata Da
Elektronska varnostna ključavnica - vrata Ne
Osvetlitev notranjosti Da
Vrtljiv žar Ne

Vrsta čiščenje pečic

Piroliza Ne
Čiščenje s pomočjo pare - SteamShine Ne
Nano tehnologija oleofobne zaščite Ne
Katalitična plošča Da

Dodatna oprema

Število mrežnih rešetk 1
Število globokih pekačev 1
Število plitkih pekačev 1
Sistem izvlečnih vodil 3. nivo
Izvlečna vodila za mrežno rešetko /

Mere

Dimenzije aparata (VxŠxG) 595x594x567
Mere izreza (VxŠxG) 590x560x550
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.