Beko Slovenija

Pečica Beko, BIWM15500XDS

Vgradna kombinirana pečica z mikrovalovi Beko BIWM15500XDS navdušuje s svojo možnostjo priprave jedi s pomočjo dvajsetih izjemnih programov in sicer od kombinirane peke z mikrovalovi, običajne peke, peke na žaru ali pa samo uporabe mikrovalov.  Med programi izstopajo ventilacijska peka, program za odmrzovanje in ohranjanje toplote, peka pice, peka jedi ob nizki temperaturi  ter ostali programi s katerimi bo peka vaših najljubših jedi postala preprosto opravilo. Pečica nudi osvetlitev notranjosti in vsebuje 1 plitek, 1 globok pekač ter mrežno rešetko.

Tehnologija TalentChef

Tehnologija TalentChef

Uradni partner vsega v enem

Mikrovalovne pečice so tako hitre, a hrana zna biti tako brez okusa kot embalaža, v kateri je prišla. Na vso srečo tehnologija TalentChef v pečicah Beko omogoča, da vaša pečica lahko deluje kot mikrovalovna pečica, običajna pečica ali kombinacija obeh. Kot virtuozni kuharski večopravilnik! S kombiniranjem 600 W moči mikorvalov in 1800 W moči gretja običajne pečice prihranite do 50 % časa priprave jedi in do 35% porabljene energije. Pa še prostor v kuhinji prihranite. Hrana bo odličnega okusa, kar pa je predvsem pomembno tudi tistim, ki se jim vedno nekam mudi.

 

Več si preberite na: https://www.beko-si.com/blog/prednosti-kombinirane-pecice-z-mikrovalovi/ 

Mehko zapiranje vrat

Mehko zapiranje vrat

Uradni partner skrivnostnih

Ura je zgodna in vsi še spijo, vi pa čutite neustavljivo željo po pripravi okusnega zajtrka za svoje najbližje. Hvaležno odprete vrata svoje nove pečice, saj ste izbrali takšno z mehkim, elegantnim in neslišnim zapiranjem vrat. Zdaj lahko kuhate neslišno kot miška, vaši domači pa vam bodo za nekaj minut dodatnega spanja zagotovo neizmerno hvaležni.

Halogenska osvetlitev

Halogenska osvetlitev

Uradni partner ponosnih pekov

Najprej ste moko presejali, pripravili vse sestavine in zatem zgnetli testo do popolnosti. Seveda si želite ogledati svojo kreacijo, ki v pečici vzhaja. Da bi vam olajšali pregled nad peko smo v levi kot notranjosti pečice dodali nove halogenske luči, tako da zdaj z lahkoto opazite vse spremembe na svoji mojstrovini. Navsezadnje se prvi ugriz naredi z očmi.

Lastnosti

Prostornina (l) 70
Število programov 20

Načini gretja

3D peka Da
peka pice Da
Program PizzaPro Ne
Ventilacijska peka  Da
Eko peka s pomočjo ventilatorja Da
Peka s pomočjo ventilatorja Da
Hitro segrevanje Da
Žar Da
Spodnji grelec Da
Žar + ventilator Da
Malopovršinski variabilni žar Da
Običajna peka Da
odmrzovanje Da
ohranjanje toplote Da
peka pri nizki temperaturi Da
peka s pomočjo pare Ne
parna peka Ne
program za pripravo jogurta Ne

Ostale lastnosti

Sonda za meso Da
Ojačevalnik za hitro segrevanje Da
Hladilni ventilator Da
Število stekel na vratih 3
Snemljivo steklo na vratih Da
Elektronska varnostna ključavnica - vrata Ne
Elektronska varnostna ključavnica - zaslon Da
Osvetlitev notranjosti Da

Vrsta čiščenje pečic

Piroliza Ne

Dodatna oprema

Število mrežnih rešetk 1
Število globokih pekačev 1
Število plitkih pekačev 1

Mere

Dimenzije aparata (VxŠxG) 59,5x59,4x56,7
Mere izreza (VxŠxG) 590x560x550
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.