Beko Slovenija

Pečica Beko, BVM35400XPS

Prostornejša vgradna pečica Beko BVM35400XPS se ponaša s pirolitičnim čiščenjem, 15 programi peke, med katerimi izstopa tehnologija Split & Cook, 3D pečenje, štirikratno zasteklitvijo vrat, hladilnim ventilatorjem, programom za odmrzovanje in ohranjanje toplote, elektronskim upravljanjem in osvetlitvijo notranjosti. Vgradna pečica omogoča tudi ventilacijsko peko, hitro segrevanje in enostavno parno čiščenje, elektronska varnostna ključavnica pa preprečuje spreminjanje programov in odpiranje vrat med uporabo. Priloženi so 1 plitek pekač, 2 mrežni rešetki in izvlečna vodila.

Tehnologija Split & Cook®

Tehnologija Split & Cook®

Uradni partner veganov, ki ljubijo zveri

Pečice Beko s tehnologijo »Split & Cook« omogočajo razdelitev prostora na dva notranja dela in s tem zagotavljajo popolno svobodo kuhanja. Vegani bodo navdušeni, saj se poleg njihovih dobrot v pečici sočasno lahko peče tudi slastna pečenka, ob tem pa se okusi in vonjave ne mešajo. Vsakemu delu posebej lahko nastavimo svoj čas pečenja in temperaturo z medsebojno temperaturno razliko do 80 °C. Prepustite svoji pečici kontrolo nad peko in brez truda dosezite popolne rezultate. Postanite pravi kuharski šef v svoji kuhinji.

 

Več si preberite na: https://www.beko-si.com/blog/postanite-pravi-kuharski-sef-v-svoji-kuhinji/

Pirolitično samo-čiščenje

Pirolitično samo-čiščenje

Uradni partner vseh, ki ne marate drgnjenja

Se iz vaše pečice kadi in širi neprijeten vonj? To pomeni, da morate zavihati rokave in se lotiti čiščenja. Toda to lahko hitro spremenite. Predstavljamo vam pirolitično samo-čiščenje, ki zagotavlja popolno čiščenje težko dostopnih delov notranjosti. Izbirate lahko med 120 minutnim postopkom čiščenja, ki je namenjen čiščenju trdovratne umazanije, pri manj umazani pečici pa se lahko odločite za 90 minutni ekološki pirolitični postopek, s katerim boste privarčevali do 25 odstotkov energije*. Med postopkom čiščenja se notranjost pečice segreje do 480 °C, kar umazanijo pretvori v prah. Vse, kar morate po končanem postopku storiti, je, da z vlažno krpo brez uporabe čistilnih sredstev obrišete ostanke.

*Testirano v lastnem laboratoriju

 

Več si preberite na: https://www.beko-si.com/blog/vgradna-pecica-ki-se-ocisti-sama/

Mehko zapiranje vrat

Mehko zapiranje vrat

Uradni partner skrivnostnih

Ura je zgodna in vsi še spijo, vi pa čutite neustavljivo željo po pripravi okusnega zajtrka za svoje najbližje. Hvaležno odprete vrata svoje nove pečice, saj ste izbrali takšno z mehkim, elegantnim in neslišnim zapiranjem vrat. Zdaj lahko kuhate neslišno kot miška, vaši domači pa vam bodo za nekaj minut dodatnega spanja zagotovo neizmerno hvaležni.

Lastnosti

Prostornina (l) 80
Število programov 15

Načini gretja

3D peka Da
peka pice Da
Tehnologija Split&Cook - dvonivojska peka Da
Ventilacijska peka  Da
Eko peka s pomočjo ventilatorja Da
Peka s pomočjo ventilatorja Da
Hitro segrevanje Da
Žar Da
Spodnji grelec Da
Žar + ventilator Da
Malopovršinski variabilni žar Da
odmrzovanje Da
ohranjanje toplote Da
peka pri nizki temperaturi Ne
parna peka Ne
program za pripravo jogurta Da

Ostale lastnosti

Samodejni programi Ne
Ojačevalnik za hitro segrevanje Da
Hladilni ventilator Da
Elektronsko upravljanje Da - na dotik
Število stekel na vratih 4
Hladna vrata Da
Hladna vrata Da
Elektronska varnostna ključavnica - vrata Da - pirolitično čiščenje
Elektronska varnostna ključavnica - zaslon Da
Osvetlitev notranjosti Da
Vrtljiv žar Ne

Vrsta čiščenje pečic

Piroliza Da
Čiščenje s pomočjo pare - SteamShine Ne
Nano tehnologija oleofobne zaščite Ne
Katalitična plošča Ne

Dodatna oprema

Število mrežnih rešetk 2
Število plitkih pekačev 1
Sistem izvlečnih vodil 1. nivo
Izvlečna vodila za mrežno rešetko 1 nivo

Mere

Dimenzije aparata (VxŠxG) 59,5 x 59,4 x 56,7
Mere izreza (VxŠxG) 59 x 56 x 55
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.