Beko Slovenija

Plinska kuhalna plošča Beko, HIPD64222STL

Plinska kuhalna plošča Beko CAST HIPD64222STL, ki jo je zasnovala priznana španska oblikovalka Patricia Urquiola navdušuje s svojo preprosto eleganco. Sestavljena je iz ploščate površine iz nerjavečega jekla, litoželezni nosilci za posodo pa pritegnejo pozornost s presenetljivo zasnovo plinskih gorilnikov. Stilsko oblikovani litoželezni nosilci ustvarijo sodoben in profesionalen videz vašega kuhališča, prav tako pa zagotavljajo maksimalno stabilnost.Kuhalna plošča je zasnovana za kuhanje s pomočjo utekočinjenega plina v jeklenki.

Litoželezni nosilci

Litoželezni nosilci

Uradni partner – ljubiteljev kave

Ljubitelji turške kave si zagotovo ne želite, da bi se zaradi premikajoče in poskakujoče čezve po kuhalni površini razlila vaša omiljena pijača. Plinske kuhalne plošče Beko z litoželeznimi nosilci nudijo veliko stabilnost za lonce vseh oblik in velikosti. Poleg varnosti, se svojo stilsko oblikovano zasnovo lepo podajo kuhalni plošči in s tem dodajo impresiven pridih vsaki kuhinji, še posebno takrat, ko boste pripravili veliko degustacijo kave.

Sistem za zaznavanje ugašanja plamena

Sistem za zaznavanje ugašanja plamena

Vsi smo samo ljudje. Včasih nas zmoti zvonec pri vratih stanovanja, telefon ali pa odlomek iz priljubljene TV serije, ki ga nikakor ne smemo zamuditi. Toda strah je odveč. Če se zaradi prepiha ali razlite tekočine ob močnem vretju ugasne plamen na gorilniku, se samodejno aktivira varnostni sistem, ki zaradi vaše varnosti prekine dovod plina.

Lastnosti

Vrsta kuhališča Plinsko
Upravljanje Mehansko - na prednji strani
Število kuhališč 4
Litoželezni nosilec za posodo Da
Integriran elektronski vžig Da
Zaznavanje ugašanja plamenov Da
Primerno za zemeljski plin Ne
Primerno za utekočinjen plin G30 - 30 mbar
Barva Inox
Garancija 5 let jamstva ob registraciji
EAN 8690842016554

Kuhališče

Priključna moč 7,4 kW
Največja moč kuhališča - spodaj levo 2,8 kW
Največja moč kuhališča - spodaj desno 1,1 kW
Največja moč kuhališča - zgoraj levo 1,75 kW
Največja moč kuhališča - zgoraj desno 1,75 kW

Mere

Dimenzije aparata (V x Š x G) 120x580x510
Mere izreza 560x490
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj