Beko Slovenija

Pomivalni stroj Beko, DEN59532XAD

Prostostoječi pomivalni stroj Beko DEN59532XAD ima kapaciteto pomivanja 15  pogrinjkov skupaj z 9 programi pri energetski učinkovitosti A+++. Navdušila vas bo edinstvena tehnologija AutoDosing, ki samodejno dozira primerno količino detergenta. Tehnologija CornerIntense s posebno oblikovano vetrnico doseže prav vsak kot pomivalnega stroja. Aplikacija HomeWhiz vam omogoča spremljanje, upravljanje in posodabljanje aparata preko vaše pametne naprave. Hygiene+® s pomočjo posebnih ciklov higiensko pomije tudi bakterije in mikroorganizme. Funkcija Fast+® ponuja kar 3-krat hitrejše delovanje. ProSmart™ Inverter motor zagotavlja tišje delovanje in nizko porabo energije. Pomivalni stroj odlikuje tudi prilagodljiva zgornja košara. 

Tehnologija AutoDose

Tehnologija AutoDose

Prava mera detergenta za učinkovito pomivanje

Konec je z ugibanjem koliko detergenta bo za količino posode potreboval vaš pomivalni stroj! Beko je lansiral prvi pralni stroj v Evropi s tehnologijo AutoDose! Vsak mesec dolijete detergent in sredstvo za sijaj v pomivalni stroj in prepustite senzorjem tehnologije AutoDose, da vsakič sproti dozirajo ravno pravo količino čistila za bleščeče čisto posodo, na kateremkoli programu, ki ga izberete. Če so vam vseeno bolj pri srcu detergenti v obliki kapsule ali praška, lahko kadarkoli funkcijo AutoDose izklopite. In to je še ena stvar manj, za katero bi morali skrbeti!

Tehnologija CornerIntense™

Tehnologija CornerIntense™

Posebno oblikovana vetrnica, ki doseže prav vsak kot

Običajne veternice imajo dve ročici, ki se gibljeta v krogu in zato ne dosežeta prav vsakega kota v pomivalnem stroju. Beko je s tehnologijo CornerIntense rešil tudi ta izziv in predstavil inovativno veternico prihodnosti s tremi kraki, ki s pomočjo dodatnega ritma gibanja doseže prav vse kote pomivalnega stroja. Rezultat je odlično pomita posoda – tudi tistih kozarcev in skodelic, ki se skrivajo visoko v kotih pomivalnega stroja. 

Aplikacija HomeWhiz

Aplikacija HomeWhiz

Pametni dom na vaši dlani

Udobje iz naslanjača se sliši zlajnano, dokler med gledanjem večerne tekme ne dobite obvestila, da je vaša naprava zaključila z delovanjem in lahko iz nje vzamete svojo večerjo, čisto posodo, oprano ali ravnokar posušeno perilo in še mnogo več. Aplikacija HomeWhiz vam omogoča, da pametne naprave uporabite za nadzor, upravljanje in posodabljanje svojih gospodinjskih aparatov. Pametni dom je na vaši dlani, njegove zmožnosti pa z vsakim dnem povečujejo svoj obseg. 

 

Tehnologija Fast+®

Tehnologija Fast+®

Uradni partner gostiteljev velikih zabav

Gostitelji zabav potrebujete hitro čiščenje svojih kozarcev in posode, kar pa je lahko zelo zamudno. Program pomivanja Beko Fast+® ponuja kar 3-krat hitrejše delovanje*. To vam lahko prihrani 70 %* vašega dragocenega časa, ki ga zdaj lahko porabite za zabavanje svojih izbranih gostov. *Testirano v lastnem laboratoriju

Prilagodljiva zgornja košara

Prilagodljiva zgornja košara

Uradni partner nenavadno oblikovanih ponev

Visoka. Majhna. Posebno oblikovana. Vse vaše ponve in posode niso enakih oblik in velikosti, zato njihovo vstavljanje v stroj lahko zahteva veliko kreativnosti. Prilagodljivost pomivalnih košar Beko omogoča veliko prednost, saj so košare zasnovane tako, da omogočajo izjemno fleksibilnost. Zgornjo košaro lahko dvignete in s tem zagotovite 31 centimetrov višine v spodnji košari, medtem ko prilagodljive police za skodelice omogočajo vstavljanje ogromnih skodelic. Popolnoma zložljivi nosilci za krožnike prinašajo rešitev za vse posebno oblikovane ponve in lonce, dodatek za pomivanje vinskih kozarcev SoftTouch™ pa lahko sprejme štiri kozarce različnih velikosti. Torej, ne glede na obliko, velikost ali krhkost vaše posode, je ta vselej pomita učinkovito in skupaj v istem pomivalnem ciklu.

ProSmart™ Inverter Motor

ProSmart™ Inverter Motor

Uradni partner romantičnih večerov

Zahvaljujoč tehnologiji ProSmart™ invertnega motorja si lahko privoščite romantično večerjo z nekaj pomirjujoče glasbe, ki ustvarja čudovito vzdušje. Motor je tako učinkovit, da porabi do 65 % manj* energije in kar 3x tišji* v primerjavi s standardnim motorjem. Tako boste v zraku čutili le ljubezen. *Testirano v lastnem laboratoriju.

Program BabyProtect+®

Program BabyProtect+®

Uradni partner skrbnih staršev

Novorojeni družinski član prinaša nepopisno veselje, a tudi veliko skrbnega dela – hranjenje, podiranje kupčkov, menjanje plenic. Da bi vam olajšali delo in hkrati zagotovili skrbno nego otroških pripomočkov za dojenje in hranjenje, smo pri Beku razvili izjemen program pomivanja BabyProtect+®, ki s pomočjo posebnih higienskih rešitev uniči 99,9999 odstotka* vseh bakterij in mikroorganizmov. Z anti-bakterijskimi tesnili vrat, dodatnim izpiranjem, visoko temperaturo pomivanja (70 °C) in držalom za otroške steklenice bo za vašega malčka poskrbljeno na najboljši možen način z visokimi higienskimi standardi.

Lastnosti

Vrsta pomivalnega stroja Prostostoječi pomivalni stroj
Število pogrinjkov 15
Število različnih temperatur 6 (35-40-45-50-65-70)
Število programov 9
Notranjost iz nerjavečega jekla Da

Programi

0. program za samočiščenje Da
Program za vsakodnevno pomivanje Da
1. Eko 50 Da
2. Samodejni program Da
3. Program za mešano posodo Da
4. program za higieno (BabyProtect) Da
5. Intenzivno 70 Da
6. Tišje pomivanje (-2dB) Da
7. Hitri program ( Quick&Dry) Da
8. Program za nego steklene posode Da
9. Hitri program Mini 30 Da
10. Predpomivanje Da
Zamik pričetka delovanja 1/2 - 24h
Predpomivanje Da
Pokazatelj preostalega časa pomivanja Da
Po višini nastavljiva zgornja košara Da

Posebnosti

ProSmart™ Inverter motor Da
Tretja košara za pribor Da

Varnost

Zaščita proti izlivanju vode Da
Vrsta zaščite Overflow
Zaklepanje tipk Ne
Indikator zamašenosti filtra Ne
Indikator soli Da

Poraba

Energetski razred A+++
Razred učinkovitosti sušenja A
Letna poraba vode (l) 2660
Letna poraba električne energije (kWh) 241
Poraba vode na cikel pranja (l) 9.5
Poraba električne energije na cikel pranja (kWh) 0,84
Glasnost delovanja (dBA) 43

Mere

Višina (cm) 85
Širina (cm) 59,8
Globina (cm) 60
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.