Beko Slovenija

Pomivalni stroj Beko, DFN59534XAD

Prostostoječi pomivalni stroj Beko DFN59534XAD vas bo navdušil s tehnologijo AutoDosing s pomočjo katere bo samodejno doziral količino čistilnega sredstva. ProSmart™ Inverter motor zagotavlja nizko porabo energije, tišje delovanje in minimalno porabo energije, medtem ko tehnologija Aquaflex poskrbi za dva različna sistema brizganja vode v istem ciklu pomivanja, pomivalni stroj pa hkrati lahko opere kar 15 pogrinjkov. Napredne tehnologije pomivanja SteamGloss, Fast+ in AquaIntense s pomočjo izjemnih programov pomivanja poskrbijo za popolno in brezhibno nego vaše posode. WiFi povezljivost z uporabo aplikacije HomeWhiz omogoča prenos štirih programov po vaši izbiri, in sicer lahko izbirate med programom za higieno, tiho pomivanje, dnevnim programom in programom za samočiščenje pomivalnega stroja.Vgradni pomivalni stroj Beko DFN59534XAD spada v energijski razred A+++, na voljo pa ima 9 programov in kar 6 različnih temperatur.

Tehnologija AutoDose

Tehnologija AutoDose

Prava mera detergenta za učinkovito pomivanje

Konec je z ugibanjem koliko detergenta bo za količino posode potreboval vaš pomivalni stroj! Beko je lansiral prvi pralni stroj v Evropi s tehnologijo AutoDose! Vsak mesec dolijete detergent in sredstvo za sijaj v pomivalni stroj in prepustite senzorjem tehnologije AutoDose, da vsakič sproti dozirajo ravno pravo količino čistila za bleščeče čisto posodo, na kateremkoli programu, ki ga izberete. Če so vam vseeno bolj pri srcu detergenti v obliki kapsule ali praška, lahko kadarkoli funkcijo AutoDose izklopite. In to je še ena stvar manj, za katero bi morali skrbeti!

Tehnologija AquaIntense®

Tehnologija AquaIntense®

Uradni partner nergačev nad ročnim pomivanjem posode

Pogostitev prijateljev ob večerji je lahko zelo zabavna. Ampak kdo si po zaključeni zabavi želi očistiti velikanske kupe umazane posode? Tehnologija pomivanja Beko AquaIntense® s svojo posebno intenzivno cono na desni strani pomivalnega stroja prevzame pomivanje najbolj umazanih loncev in ponev, katerih čiščenje je najbolj naporno. Zahvaljujoč 180 ° vrtljivi ročici in 360 ° vrtljivi glavi zagotavlja kar 5-krat boljši učinek pomivanja*. *Testirano v lastnem laboratoriju pri programu “Intenzivno 70”.

ProSmart™ Inverter Motor

ProSmart™ Inverter Motor

Uradni partner vseh, ki varčujete z energijo

Uporabniki, ki želite le najboljše, to zahtevate z razlogom. Imate seznam stvari, ki si jih želite. Pričakujete visoko učinkovitost – navsezadnje sta čas in denar pač dragocena. Tehnologija ProSmart™ Invertnega motorja ponuja 10 let garancije na svoje delovanje in energetsko učinkovitost energijskega razreda A+++ (-70 %)*, ki poskrbi za velik prihranek energije. Tehnologija prinaša tudi tišje delovanje in višjo hitrost motorja, kar omogoča nastavitev različnih hitrosti obratov ožemanja, hkrati pa je zelo prijazna do okolja.

Tehnologija Fast+®

Tehnologija Fast+®

Uradni partner gostiteljev velikih zabav

Gostitelji zabav potrebujete hitro čiščenje svojih kozarcev in posode, kar pa je lahko zelo zamudno. Program pomivanja Beko Fast+® ponuja kar 3-krat hitrejše delovanje*. To vam lahko prihrani 70 %* vašega dragocenega časa, ki ga zdaj lahko porabite za zabavanje svojih izbranih gostov. *Testirano v lastnem laboratoriju

Prilagodljiva zgornja košara

Prilagodljiva zgornja košara

Uradni partner nenavadno oblikovanih ponev

Visoka. Majhna. Posebno oblikovana. Vse vaše ponve in posode niso enakih oblik in velikosti, zato njihovo vstavljanje v stroj lahko zahteva veliko kreativnosti. Prilagodljivost pomivalnih košar Beko omogoča veliko prednost, saj so košare zasnovane tako, da omogočajo izjemno fleksibilnost. Zgornjo košaro lahko dvignete in s tem zagotovite 31 centimetrov višine v spodnji košari, medtem ko prilagodljive police za skodelice omogočajo vstavljanje ogromnih skodelic. Popolnoma zložljivi nosilci za krožnike prinašajo rešitev za vse posebno oblikovane ponve in lonce, dodatek za pomivanje vinskih kozarcev SoftTouch™ pa lahko sprejme štiri kozarce različnih velikosti. Torej, ne glede na obliko, velikost ali krhkost vaše posode, je ta vselej pomita učinkovito in skupaj v istem pomivalnem ciklu.

Aplikacija HomeWhiz

Aplikacija HomeWhiz

Pametni dom na vaši dlani

Udobje iz naslanjača se sliši zlajnano, dokler med gledanjem večerne tekme ne dobite obvestila, da je vaša naprava zaključila z delovanjem in lahko iz nje vzamete svojo večerjo, čisto posodo, oprano ali ravnokar posušeno perilo in še mnogo več. Aplikacija HomeWhiz vam omogoča, da pametne naprave uporabite za nadzor, upravljanje in posodabljanje svojih gospodinjskih aparatov. Pametni dom je na vaši dlani, njegove zmožnosti pa z vsakim dnem povečujejo svoj obseg. 

 

Lastnosti

Vrsta pomivalnega stroja Prostostoječi
Število pogrinjkov 15
Število različnih temperatur 6
Število programov 9
Notranjost iz nerjavečega jekla Da

Programi

0. program za samočiščenje Ne
1. Eko 50 Da
2. Samodejni program Da
3. Program za mešano posodo Ne
4. program za higieno (BabyProtect) Ne
5. Intenzivno 70 Da
7. Hitri program ( Quick&Dry) Da
8. Program za nego steklene posode Da
9. Hitri program Mini 30 Da
10. Predpomivanje Da
Zamik pričetka delovanja Da
Predpomivanje Da
Pokazatelj preostalega časa pomivanja Da
Po višini nastavljiva zgornja košara Da
Sledenje programu Da

Posebnosti

ProSmart™ Inverter motor Da
Samodejno odpiranje vrat Da

Varnost

Zaščita proti izlivanju vode Da
Vrsta zaščite Overflow
Zaklepanje tipk Da
Indikator zamašenosti filtra Ne
Indikator soli Da

Poraba

Energetski razred A+++
Razred učinkovitosti pomivanja A
Razred učinkovitosti sušenja A
Letna poraba vode (l) 2660
Letna poraba električne energije (kWh) 241
Poraba vode na cikel pranja (l) 9,5
Glasnost delovanja (dBA) 43

Mere

Višina (cm) 85
Širina (cm) 59,8
Globina (cm) 60
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj