Beko Slovenija

SODELUJ V NAGRADNEM ŽREBANJU ZA POVRAČILO KUPNINE

SODELUJ V NAGRADNEM ŽREBANJU ZA POVRAČILO KUPNINE

Nagradno žrebanje za vračilo kupnine ob nakupu katerihkoli BEKO kuhinjskih vgradnih aparatov:

Nagrade:

1 X 70 % vračilo kupnine
(ob nakupu 4 katerihkoli BEKO vgradnih aparatov)

2 X 50 % vračilo kupnine
(ob nakupu 3 katerihkoli BEKO vgradnih aparatov)

3 X 30 % vračilo kupnine
(ob nakupu 2 katerihkoli BEKO vgradnih aparatov)

 

Pravila in pogoji

    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba BIG PARTNER d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba BIG PARTNER d.o.o. analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo BIG PARTNER d.o.o., katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.
  • S potrditvijo obrazca se strinjate, da se vaši podatki uporabijo v primerih uporabe servisnih storitev in za obveščanje o morebitnih zadevah, ki se tičejo vašega aparata (serijska napaka ipd.). Ob tem se strinjate s hranjenjem vaših podatkov v skladu z našo politiko zasebnosti. Več o politiki zasebnosti.

Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.
Pogosta vprašanja Navodila za uporabo Registracija izdelka Servisna služba