Beko Slovenija

Pralni stroj Beko, WTE11735XCST

Pralni stroj Beko WTE11735XCST s kapaciteto pranja 1-11kg navdušuje s svojim velikim 72-litrskim bobnom in je še posebej primeren za pranje večjih količin perila. Odlikuje ga izredno zmogljiv in tih ProSmart invertni motor, ki omogoča velik prihranek energije (A+++) in dolgo življenjsko dobo. Zahvaljujoč novi tehnologiji bobna Aquawave bodo vaša oblačila kljub pogostemu pranju ostala kot nova. Pralni stroj se ponaša tudi s tehnologijo Steam Therapy, ki s pomočjo pare učinkoviteje odstranjuje trdovratne madeže in omogoča lažje likanje in manj gub na oblačilih. V kolikor vaša oblačila potrebujejo posebno nego, vam na pomoč priskoči program GentleCare, ki na 20°C nežno opere in ožame občutljivo perilo, kar prepreči poškodbe, ohrani teksturo in podaljša življenjsko dobo oblačil. Med priljubljene programe spada tudi Aqua 40°/40′, kar pomeni, da imate polno kapaciteto perila (11kg, bombaž) oprano v 40 minutah na 40°C. S programom Duvet bo vaša posteljnina oprana bolj nežno, a temeljito, saj se odeje ter vsa ostala posteljnina zaradi večje prostornine lepše porazporedi po bobnu. Na voljo imate tudi zamik vklopa in kratka programa Daily Xpress (28 minut) ter Xpress Super Short (14 minut).Gladka površina visokotehnološkega grelca zmanjšuje nabiranje vodnega kamna za kar 40%, s tem pa se zmanjša tudi poraba energije pri segrevanju vode, medtem ko LED prikazovalnik poskrbi za preprosto uporabo.

 

Tehnologija Steam Therapy

Tehnologija Steam Therapy

Uradni partner vseh, ki ne uživate v likanju

Z vse hitrejšim tempom življenja in iskanju dragocenih prostih trenutkov je čas, ki ga namenite likanju, izgubljen. Vsi, ki vam likanje ni ravno najljubše opravilo, se boste razveseli programa za parno osveževanje svojih oblačil. Število gub se zmanjšala za 58 %*, čas likanja za 28 %*, oblačila pa se bodo znebila tudi neprijetnih vonjev. V stroj preprosto vstavite kilogram suhih in zmečkanih oblačil ter prepustite pari, da opravi svoje delo. Para bo odstranila zmečkane gube na bombažnih, sintetičnih ali mešanih tkaninah – v enem ciklu. Vaše perilo bo ravno in osveženo, kot da bi ga prezračili na svežem zraku. * Testirano v neodvisnem laboratoriju.

ProSmart™ Inverter Motor

ProSmart™ Inverter Motor

Uradni partner romantičnih večerov

Zahvaljujoč tehnologiji ProSmart™ invertnega motorja si lahko privoščite romantično večerjo z nekaj pomirjujoče glasbe, ki ustvarja čudovito vzdušje. Motor je tako učinkovit, da porabi do 65 % manj* energije in kar 3x tišji* v primerjavi s standardnim motorjem. Tako boste v zraku čutili le ljubezen. *Testirano v lastnem laboratoriju.

Tehnologija AquaWave®

Tehnologija AquaWave®

Uradni partner vaših najljubših srajc

Zahvaljujoč novi tehnologiji bobna Beko AquaWave®, pralni stroji Beko zagotavljajo nežno, vendar učinkovito pranje vseh vrst oblačil, ki bodo kljub pogostemu pranju ostala kot nova. Tehnologija s pomočjo posebno oblikovane notranjosti bobna posnema nežno in učinkovito gibanje ter moč valov in s tem ščiti vaša oblačila pred obrabo, saj posebej oblikovane lopatice v obliki valov izboljšujejo rezultate pranja in poleg nežnega pranja poskrbijo tudi za manjšo porabo energije.

Program BabyProtect

Program BabyProtect

Program je zasnovan tako, da s pomočjo dodatnega gibanja bobna in izjemno natančnim nadzorom temperature zagotavlja izjemne rezultate čiščenja, temperatura pa je čez celoten ciklus pranja nespremenljiva. Funkcija za dodatno izpiranje omogoča bolj intenzivno izpiranje perila, kar je zelo pomemben dejavnik in pripomore k boljši higieni pranja. Program uniči povzročitelje alergij oziroma alergene, ki jih lahko najdete v domačem okolje. Sem spadajo pršice, dlake psov in mačk, cvetni in hišni prah, bakterije ter glive. Proti alergisjki program »Baby Protect« je primeren za dojenčke in ljudi z občutljivo kožo, za učinkovito odstranjevanje alergenov pa je prejel celo certifikat Britanskega združenja za alergije.

Posebno hiter program – Xpress Super Short

Posebno hiter program – Xpress Super Short

Uradni partner svežega videza

Ste tudi vi eden izmed tistih, ki obožujejo nakupovanje novih oblačil, ker si vedno želite biti v koraku z modnim trendom? Si takoj po nakupu želite obleči svoja nova oblačila, vendar nočete nositi neopranih? S svojim super kratkim 14 minutnim ciklom pranja* vam Beko ponuja izjemno rešitev za prihranek vašega dragocenega časa. Odslej bodo vaše skrbi odpravljene, vaše obleke čiste, vi pa ne boste zamudili nobene priložnosti. *Za 2 kg perila opranega pri 30 °C

Program za občutljiva oblačila – GENTLECARE 20 °C™

Program za občutljiva oblačila – GENTLECARE 20 °C™

Uradni partner vseh, ki obožujete svoja oblačila

Program pranja GentleCare 20 je zasnovan za pranje nežnih bombažnih oblačil in tkanin iz česanega bombaža in ponuja nežno pranje in ožemanje. Ob tem pa preprečuje poškodbe oblačil, ohranja teksturo in podaljša življenjsko dobo oblačil. Kljub nizki temperaturi pranja program dosega enake rezultate kot pri pranju s temperaturo 40 °C*, ob tem pa porabi le pol energije. *Testirano v neodvisnem laboratoriju.

Samodejni program

Samodejni program

Uradni partner neobremenjenih

Če ste eden izmed tistih, ki vam razvrščanje perila in iskanje posebnih programov ni preveč pri srcu, je program za samodejno pranje vaš največji zaveznik. Program s pomočjo pametnih senzorjev zazna količino in vrsto vstavljenega perila ter samodejno določi najboljše parametre pranja, medtem pa se sami lahko v miru posvečate drugim opravkom ali vam bolj zabavnim stvarem.

Tehnologija WoolMark®

Tehnologija WoolMark®

Uradni partner tistih, ki perejo volno brez strahu

S pomočjo tehnologije ProSmart invertnega motorja in certifikata WoolMark* za nego oblačil, bodo vsa vaša, tudi najbolj občutljiva volnena oblačila, ki jih morate prati ročno, posušena z največjo pozornostjo. Nič več skrčenih puloverjev! *Odobreno s strani Woolmark®

Lastnosti

Kapaciteta (kg) 11
Maksimalna hitrost ožemanja (obr./min.) 1400
Razdelek hitrosti ožemanja 1400/1200/1000/800/600/400
Vrsta motorja ProSmart Invertni motor
Število programov 16
Program 1   1. Eko bombaž
Program 2   2. Bombaž
Program 3   3. Sintetična oblačila
Program 4   4. XpressSuperShort - 14 min
Program 5   5. Ročno pranje
Program 6   6. BabyProtect+
Program 7   7. Posteljnina
Program 8   8. Ožemanje+črpanje
Program 9   9. Izpiranje
Program 10 10. SteamTherapy - Pranje s pomočjo pare
Program 11 11. Pranje 40 min na 40°C
Program 12 12. Program za nežno nego (Občutljivo perilo)
Program 13 13. CoolHygiene 20°C
Program 14 14. XpressSuperShort - 14 min
Program 15 15. Dnevni hitri - 28 min
Program 16 16. Samodejni program
Pomožna funkcija 1 1. Predpranje
Pomožna funkcija 2 2. Hitro pranje
Pomožna funkcija 3 3. Nočni način
Kontrolni sistem LCD zaslon
Parno pranje Da
Senzor izpiranja Ne
Zamik pričetka delovanja 0-24h
Tip stranske stene S oblika
Senzor obremenitve Ne
Visokotehnološki grelnik Da
Pokazatelj preostalega časa pranja Da
Tipka za izbiro temperature Da
Velikost vrat Velika - 34 cm
Kot odpiranja vrat (v stopinjah) 170
Sistem za samodejno prilagajanje vode Da
Material bobna Nerjaveče jeklo
Barva Bela
Garancija 5 let jamstva ob registraciji

Varnost

Vrsta zaščite Over Flow

Poraba

Energetski razred A+++
Razred učinkovitosti ožemanja A

Mere

Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm) 840x600x600
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj