Beko Slovenija

Pralni stroj Beko WTV8736XS

Pralni stroj Beko WTV8736XS z bobnom kapacitete 8 kg je idealen za družine. Pralni stroj ima ProSmart inverter motor, ki omogoča tišje, vzdržljivejše in energetsko učinkovito delovanje in umešča pralni stroj v A+++ energijski razred. Prednost tega pralnega stroja je v tehnologiji parnega programa SteamCure, ki pomaga pri odstranjevanju madežev in preprečevanju mečkanja oblačil. Pralni stroj omogoča povezovanje s pametnimi napravami, kjer lahko preko aplikacije HomeWhiz pralni stroj obogatite z dodatnimi programi pranja. Lastniki hišnih ljubljenčkov bodo navdušeni nad funkcijo odstranjevanja dlak, družine se bodo razveselile programa StainExpert, ki odstrani 24 vrst madežev. Navdušuje tudi program Hygiene+ za higienično pranje pri nizkih temperaturah in ostali programi, ki jih s funkcijo Fast+ lahko pohitrite tudi do 50%. Pralni stroj ima samočistilni program za DrumClean+ ter funkcijo dodajanja oblačil po pričetku pranja. Boben je narejen iz nerjavečega jekla in s tehnologijo AuqaWave ohranja vaše tkanine nedotaknjene. 

Aplikacija HomeWhiz

Aplikacija HomeWhiz

Pametni dom na vaši dlani

Udobje iz naslanjača se sliši zlajnano, dokler med gledanjem večerne tekme ne dobite obvestila, da je vaša naprava zaključila z delovanjem in lahko iz nje vzamete svojo večerjo, čisto posodo, oprano ali ravnokar posušeno perilo in še mnogo več. Aplikacija HomeWhiz vam omogoča, da pametne naprave uporabite za nadzor, upravljanje in posodabljanje svojih gospodinjskih aparatov. Pametni dom je na vaši dlani, njegove zmožnosti pa z vsakim dnem povečujejo svoj obseg. 

 

Tehnologija SteamCure

Tehnologija SteamCure

Lažje odstranjevanje madežev

Tehnologija SteamCure omogoča boljše rezultate pranja vaših oblačil, saj uporablja paro, ki se dviguje izpod bobna in preplavi vaša oblačila. Če parni program prižgete pred pranjem ta zmehča umazanijo in madeže, zaradi česar so lažje odstranljivi. Ko pa se sprosti v boben ob koncu programa pa zmehča oblačila, zaradi česar se zmanjša število gub na vaših oblačilih, ki so nastala med ožemanjem in vam tako olajša tudi likanje pri oblačilih, ki bi to še potrebovala.

Program za samočiščenje – DrumClean

Program za samočiščenje – DrumClean

Uradni partner brezskrbnih

Vaš pralni stroj vam zvesto služi, saj opere mnogo različnih vrst perila. Toda ali kdo očisti njega? Da bi vam olajšali delo in poskrbeli za popolno delovanje vaše naprave, smo izbrane modele opremili s programom za samočiščenje – DrumClean. Ta poseben program zagotavlja boljšo higieno pralnega stroja, ki s pomočjo vode, ogrete na 70°C temeljito očisti boben, med izvajanjem programa pa se samodejno očistijo tudi predal za detergent, tesnilo na vratih in cevi.

ProSmart™ Inverter Motor

ProSmart™ Inverter Motor

Uradni partner okoljevarstvenih bojevnikov

Ste morda pravi borec za zaščito okolja in veliko razmišljate o tem, a vas hkrati skrbi, da ne morete pomagati? Beko prinaša rešitev, ki bo potešila tudi najbolj glasne zagovornike ohranjanja okolja. Tehnologija ProSmart™ invertnega motorja v pomivalnem stroju Beko ni samo 2-krat tišja*, temveč prinaša tudi izjemno varčevanje z energijo z ocenami energijskega razreda do A +++ (-10 %) in varčevanju z vodo, saj jo pomivalni stroj med svojim ciklom pomivanja porabi le toliko, kot jo potrebuje. Zdaj se lahko v miru sprostite in uživate v brezskrbnih sprehodih po naravi. *Testirano v lastnem laboratoriju

Tehnologija za odstranjevanje madežev – StainExpert™

Tehnologija za odstranjevanje madežev – StainExpert™

Uradni partner blatnih športnih hlač

Nogomet je nadvse zabavna igra, kljub temu pa smo prepričani, da svojega blatnega in s travo umazanega nogometnega junaka ne pričakate vedno najbolj nasmejani. Izbrani modeli pralnih strojev Beko so poleg ostalih izvrstnih tehnoloških rešitev opremljeni s tehnologijo »StainExpert™«, ki učinkovito in uspešno odstrani vse, tudi najbolj trdovratne madeže. Program je kos kar 24 različnim vrstam madežev.

Tehnologija AquaWave®

Tehnologija AquaWave®

Uradni partner vaših najljubših srajc

Zahvaljujoč novi tehnologiji bobna Beko AquaWave®, pralni stroji Beko zagotavljajo nežno, vendar učinkovito pranje vseh vrst oblačil, ki bodo kljub pogostemu pranju ostala kot nova. Tehnologija s pomočjo posebno oblikovane notranjosti bobna posnema nežno in učinkovito gibanje ter moč valov in s tem ščiti vaša oblačila pred obrabo, saj posebej oblikovane lopatice v obliki valov izboljšujejo rezultate pranja in poleg nežnega pranja poskrbijo tudi za manjšo porabo energije.

Program za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov s perila

Program za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov s perila

Če ste ljubitelj hišnih ljubljenčkov imate zagotovo na kavču, postelji in svojem perilu veliko dlak, ki se z običajnim načinom pranja ne odstranijo popolnoma. Program za odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov s perila s pomočjo dodatnega predpranja, dodatnih gibov bobna in ciklov izpiranja, omogoča učinkovito odstranjevanje dlak in alergenov.

Program Hygiene+

Program Hygiene+

Najbolj zanesljiv pri odstranjevanju alergenov

Zahvaljujoč posebnim ciklom vrtenja bobna, natančnemu nadzoru temperature ter dodatnim ciklom izpiranja in ožemanja, omogoča program Hygiene+ premium higienske rezultate pranja perila pri katerikoli temperaturi (med 20°C in 90°C). Program porabie 70% manj energije kot običajni programi, cikle, ki perejo pri temperaturi 20°C so potrdili tudi zunanji laboratoriji, medtem ko program pranja pri 60°C odstrani kar 99,9% alergenov, kar je potrdil tudi  Zavod za alergije v Združenem kraljestvu (Allergy UK). Tako ste lahko prepričani, da bo perilo brez zlobnih mikro alergenov.

Lastnosti

Kapaciteta (kg) 8
Maksimalna hitrost ožemanja (obr./min.) 1400
Razdelek hitrosti ožemanja 1400/1200/800/600/namakanje/brez ožemanja
Vrsta motorja ProSmart Invertni motor
Število programov 15
Program 1 Bombaž
Program 2 Eko bombaž
Program 3 Sintetična oblačila
Program 4  XpressSuperShort - 14 min
Program 5 Volna/ročno pranje
Program 6 Občutljivo perilo
Program 7 Blouetooth program - namestitev programa iz aplikacije po lastni izbiri (mešano perilo, zavese, intimno žensko perilo, plišaste igrače, brisače)
Program 8 Ožemanje+črpanje
Program 9 Izpiranje
Program 10 Temno perilo/Jeans
Program 11 Program za športno perilo (Goretex)
Program 12 Program za odstranjevanje trdovratnih madežev - StainExpert
Program 13 Program za higieno - Hygiene+
Program 14 Program puh in posteljnino
Program 15 Program za srajce
Pomožna funkcija 1 Predpranje / Samočiščenje bobna (3-sekudni pritik)
Pomožna funkcija 2 Parni program / Funkcija odstranjevanja dlak hišnih ljubljenčkov (3-sekundni pritisk)
Pomožna funkcija 3 Fast+ / Zaklepanje nastavitev (3-sekundni pritisk)
Pomožna funkcija 4 Funkcija za povezovanje s pametnimi napravami Bluetooth
Kontrolni sistem LED zaslon
Parno pranje Da
Zamik pričetka delovanja 0-24h
Tip stranske stene S oblika
Senzor obremenitve Da
Visokotehnološki grelnik Da
Pokazatelj preostalega časa pranja Da
Tipka za izbiro temperature Da
Velikost vrat Velika - 34 cm
Kot odpiranja vrat (v stopinjah) 170
Sistem za samodejno prilagajanje vode Da
Material bobna Nerjaveče jeklo
Barva Bela
Garancija 5 let jamstva ob registraciji
EAN 8690842229572

Varnost

Zaščita proti izlivanju vode Da
Vrsta zaščite Over Flow
Zaklepanje tipk Da

Poraba

Energetski razred A+++
Razred učinkovitosti ožemanja A
Letna poraba vode (AW_c) (l) 10559
Letna poraba električne energije (AE_c) (kWh) 175
Glasnost delovanja: pranje/ožemanje (dBA) 54/74

Mere

Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm) 840x600x590
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj