Beko Slovenija

Pralno-sušilni stroj Beko HTE7736XC0

Pralno-sušilni stroj Beko HTE7736XC0 vas bo navdušil z odličnimi rešitvami pranja in sušenja. S kapaciteto pranja 7 kg in sušenjem 4 kg perila in odličnimi uporabnimi programi pranja je pravi posebnež med pralno-sušilnimi stroji. V energetski razred A se uvršča zahvaljujoč ProSmart inverter motroju, ki omogoča tišje, učinkovitejše in vzdržljivejše delovanje.

Pralno sušilni stroj ima najnovejšo parno tehnologijo SteamCure, ki pomaga pri lažjem odstranjevanju madežev in pri odstranjevanju gub na oblačilih. Programi, ki vam olajšajo vsakdan kot sta 4 kg Wash&Dry omogoča samodejno pranje in sušenje 4 kg perila, tako da ga lahko po koncu pranja samo še pospravite v omaro.

S programom Wash&Ware lahko v eni uri operete in posušite 1 kg perila (5 majic). Program Hygiene+ Wash&Dry vam opere in posuši perilo po higienskih standardih tudi pri nizkih temperaturah. Za pranje lahko uporabite tudi hitri program Mini – pranje v 14-ih minutah, program za posteljnino.

Med drugim ga od drugih pralno-sušilnih strojev ločit tudi Bluetooth povezljivost, s katero stroj povežete z vašo pametno napravo in preko aplikacije HomeWhiz uporabljate katerega od prenešenih programov pranja kot so program  za mešano perilo, športna oblačila, temno perilo/jeans, brisače in občutljivo perilo.

Za higienično čist boben in vedno sveža oblačila pa bo poskrbel program samočiščenja bobna DrumClean+. Programe lahko dodatno skrajšate s funkcijo Fast+.

Tehnologija SteamCure

Tehnologija SteamCure

Lažje odstranjevanje madežev

Tehnologija SteamCure omogoča boljše rezultate pranja vaših oblačil, saj uporablja paro, ki se dviguje izpod bobna in preplavi vaša oblačila. Če parni program prižgete pred pranjem ta zmehča umazanijo in madeže, zaradi česar so lažje odstranljivi. Ko pa se sprosti v boben ob koncu programa pa zmehča oblačila, zaradi česar se zmanjša število gub na vaših oblačilih, ki so nastala med ožemanjem in vam tako olajša tudi likanje pri oblačilih, ki bi to še potrebovala.

Program Wash&Wear

Program Wash&Wear

1 kg v 1 uri

Program je ustvarjen za vse, ki se ne morejo ločiti od svoje najljubše majice. Na programu Wash&Ware lahko operete in posušite 1 kg perila (5 srajc) v zgolj 1 uri. Izberite med temperaturama pri 20°-30°C, skočite pod tuš in se pripravite na zabavo ali tisto pomembno službeno kosilo, medtem ko se bo perilo opralo in posušilo smo.

Program Hygiene+

Program Hygiene+

Najbolj zanesljiv pri odstranjevanju alergenov

Zahvaljujoč posebnim ciklom vrtenja bobna, natančnemu nadzoru temperature ter dodatnim ciklom izpiranja in ožemanja, program Hygiene+ omogoča vrhunske higienske rezultate pranja perila pri katerikoli temperaturi (med 20 °C in 90 °C). Program porabi 70 % manj energije kot običajni programi. Higiensko izvrstnost pranja pri temperaturi 20 °C in 60 °C so potrdili tudi zunanji laboratoriji, s tem da je Zavod za alergije v Združenem kraljestvu (Allergy UK) pri slednjem potrdil, da odstrani kar 99,9 % alergenov. Tako ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila po pranju na programu Hyguene+ prosta vseh zlobnih mikro alergenov!

Program za samočiščenje – DrumClean

Program za samočiščenje – DrumClean

Uradni partner brezskrbnih

Vaš pralni stroj vam zvesto služi, saj opere mnogo različnih vrst perila. Toda ali kdo očisti njega? Da bi vam olajšali delo in poskrbeli za popolno delovanje vaše naprave, smo izbrane modele opremili s programom za samočiščenje – DrumClean. Ta poseben program zagotavlja boljšo higieno pralnega stroja, ki s pomočjo vode, ogrete na 70°C temeljito očisti boben, med izvajanjem programa pa se samodejno očistijo tudi predal za detergent, tesnilo na vratih in cevi.

Tehnologija AquaWave®

Tehnologija AquaWave®

Uradni partner vaših najljubših srajc

Zahvaljujoč novi tehnologiji bobna Beko AquaWave®, pralni stroji Beko zagotavljajo nežno, vendar učinkovito pranje vseh vrst oblačil, ki bodo kljub pogostemu pranju ostala kot nova. Tehnologija s pomočjo posebno oblikovane notranjosti bobna posnema nežno in učinkovito gibanje ter moč valov in s tem ščiti vaša oblačila pred obrabo, saj posebej oblikovane lopatice v obliki valov izboljšujejo rezultate pranja in poleg nežnega pranja poskrbijo tudi za manjšo porabo energije.

ProSmart™ Inverter Motor

ProSmart™ Inverter Motor

Uradni partner romantičnih večerov

Zahvaljujoč tehnologiji ProSmart™ invertnega motorja si lahko privoščite romantično večerjo z nekaj pomirjujoče glasbe, ki ustvarja čudovito vzdušje. Motor je tako učinkovit, da porabi do 65 % manj* energije in kar 3x tišji* v primerjavi s standardnim motorjem. Tako boste v zraku čutili le ljubezen. *Testirano v lastnem laboratoriju.

Aplikacija HomeWhiz

Aplikacija HomeWhiz

Pametni dom na vaši dlani

Udobje iz naslanjača se sliši zlajnano, dokler med gledanjem večerne tekme ne dobite obvestila, da je vaša naprava zaključila z delovanjem in lahko iz nje vzamete svojo večerjo, čisto posodo, oprano ali ravnokar posušeno perilo in še mnogo več. Aplikacija HomeWhiz vam omogoča, da pametne naprave uporabite za nadzor, upravljanje in posodabljanje svojih gospodinjskih aparatov. Pametni dom je na vaši dlani, njegove zmožnosti pa z vsakim dnem povečujejo svoj obseg. 

 

Lastnosti

Kapaciteta pranja (kg) 7
kapaciteta sušenja (kg) 4
Prednje polnjenje (vstavljanje perila) Da
Vrsta motorja ProSmart Invertni motor
Tehnologija sušenja Kondenzacijsko sušenje
Maksimalna hitrost ožemanja 1400
Razdelek hitrosti ožemanja 1400/1000/800/600
Št. programov 16
Programi

1. Bombaž

2. Eko bombaž

3. Sintetika

4. Volna/Ročno pranje

5. Mini 14′

6. Posteljnina

7. Cikel z aplikacije HomeWhiz

8. Ožemanje + črpanje

9. Izpiranje

10. Srajice

11. Sušenje bombaža

12. Sušenje sintetike

13. Hygiene+ Wash&Dry – program za higieno (pranje in sušenje)

14. 4 kg Wash&Wear – 4 kg pranje +  sušenje

15. Wash & Wear (operi in obleci)

Pomožne funkcije

1. Predpranje / DrumClean+ (3-sekudni pritisk)

2. Fast+ / SteamCure (3-sekudni pritisk)

3. Sušenje / Zaklepanje nastavitev (3-sekudni pritisk)

4. Bluetooth

5. AntiCreas+ funkcija proti mečkanju

Kontrolni sistem LED zaslon
Zamik pričetka delovanja 0-24 h
Sledenje programu Da
Tip stranske stene S oblika
Sistem za samodejno prilagajanje vode Da
Kot odpiranja vrat (v stopinjah) 165
Barva Bela
Garancija 5 let jamstva ob registraciji
EAN 8690842130557

Varnost

Prikaz nivoja vode v zbiralniku Ne
Zaklepanje tipk Da
Indikator za čiščenje filtra Ne

Porab

Razred energijske učinkovitosti (Uredba (EU) 2017/1369) D
Razred energijske učinkovitosti za program pranja/sušenja (Uredba (EU) 2017/1369) D
Ponderirana poraba energije v kWh na kg na 100 ciklov pranja za Eko program 40-60 (EU 2017/1369) 69
Ponderirana poraba energije v kWh na kg na 100 celotnih ciklov pranja/sušenja (EU 2017/1369) 216
Poraba vode za Eko program v litrih na cikel (EU 2017/1369) 34.0
Poraba vode za celoten program pranja in sušenja v litrih na cikel (EU 2017/1369) 50
Emisije akustičnega hrupa, ki se prenaša po zraku (EU 2017/1369) 74 dBA
Razred emisij akustičnega hrupa, ki se prenaša po zraku (EU 2017/1369) B

Mere

Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm) 840x600x500
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.