Beko Slovenija

Pralno-sušilni stroj Beko HTV7736XSHT

Premagajte bakterije in viruse!

Pralno-sušilni stroj Beko HTV7736XSHT spada v produktno družino HygieneShield in ga zato odlikuje sposobnost, da lahko uniči do kar 99 % bakterij in virusov. Za dezinfekcijo perila poskrbi najnovejša tehnologija kroženja toplega zraka, HygieneTherapy. Njena skrivnostna moč leži v pametnem algoritmu, dodatnim grelnim kanalom in posebnim sistemom ventilatorjev, ki zagotovijo, da se boben popolnoma napolni z vročim zrakom, tako pa je perilo lahko temeljito oprano tudi ob manjši porabi vode.

Zahvaljujoč ProSmart inverter motorju se uvršča v energetski razred D in deluje tišje, učinkovitejše in bolj vzdržljivo kot običajni pralno-sušilni stroji. Vsakdanja opravila vam bo precej olajšala tudi tehnologija SteamCure, ki z uporabo pare odlično očisti trdovratne madeže in omehča perilo. Nenazadnje pa ne pozabimo še na sposobnost  spremljanja in celo upravljanja delovanja stroja prek aplikacije HomeWhiz, ki si jo lahko naložite na svoj telefon! 

Model HTV7736XSHT vas bo prav tako navdušil s številnimi odličnimi rešitvami pranja in sušenja. Poglejmo si nekatere od njih:

·      program Hygiene+ Wash&Dry, ki omogoča pranje in sušenje perila po visokih higienskih standardih tudi pri nižjih temperaturah,

·      program Hygiene Air Refresh za odlično higieno in osvežitev,

·      program Wash&Ware, ki 1 kg perila opere in posuši v eni sami uri,

·      funkcija Fast+ za skrajšanje časa pranja do kar 55 % in

·      program DrumClean za samodejno čiščenje bobna.

HygieneShield

HygieneShield

Premagajte bakterije in viruse!

HygieneShield je družina izdelkov, ki se odlikujejo po sposobnosti uničenja do kar 99 % bakterij in virusov! Med izdelke HygieneShield spadajo sušilni stroji, pralni stroji, pralno-sušilni stroji, pomivalni stroji, hladilniki in pečice. Pri pralno-sušilnih strojih razkuževanje in vrhunsko higieno omogoča inovativna tehnologija HygieneTherapy. Ta uporablja dodatni grelec in puhalnik, ob tem pa tudi pametno zasnovan algoritem, ki perilo lahko razkuži popolnoma brez uporabe vode.

Sprejmite moč termalnih vrelcev in visoke temperature, zaživite sproščeno!

Program Hygiene+

Program Hygiene+

Najbolj zanesljiv pri odstranjevanju alergenov

Zahvaljujoč posebnim ciklom vrtenja bobna, natančnemu nadzoru temperature ter dodatnim ciklom izpiranja in ožemanja, program Hygiene+ omogoča vrhunske higienske rezultate pranja perila pri katerikoli temperaturi (med 20 °C in 90 °C). Program porabi 70 % manj energije kot običajni programi. Higiensko izvrstnost pranja pri temperaturi 20 °C in 60 °C so potrdili tudi zunanji laboratoriji, s tem da je Zavod za alergije v Združenem kraljestvu (Allergy UK) pri slednjem potrdil, da odstrani kar 99,9 % alergenov. Tako ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila po pranju na programu Hyguene+ prosta vseh zlobnih mikro alergenov!

Tehnologija SteamCure

Tehnologija SteamCure

Lažje odstranjevanje madežev

Tehnologija SteamCure omogoča boljše rezultate pranja vaših oblačil, saj uporablja paro, ki se dviguje izpod bobna in preplavi vaša oblačila. Če parni program prižgete pred pranjem ta zmehča umazanijo in madeže, zaradi česar so lažje odstranljivi. Ko pa se sprosti v boben ob koncu programa pa zmehča oblačila, zaradi česar se zmanjša število gub na vaših oblačilih, ki so nastala med ožemanjem in vam tako olajša tudi likanje pri oblačilih, ki bi to še potrebovala.

Aplikacija HomeWhiz

Aplikacija HomeWhiz

Pametni dom na vaši dlani

Kaj porečete na medsebojno povezanost in prilagajanje nape in kuhalne plošče? Pa na njuno nadziranje in upravljanje prek telefona? Ne, to ni le pravljica – je resničnost Beko pametnega doma. Kuhinjski elementi so med seboj povezani z Bluetooth tehnologijo in WiFi omrežjem, prav tako pa tudi z vašim telefonom, kjer njihovo delovanje spremljate z aplikacijo HomeWhiz. Prek telefona lahko od sedaj naprej prilagajate stopnjo osvetlitve nape in njeno hitrost delovanja ter spremljate raven nasičenosti filtra. Prav tako lahko izberete samodejni način, pri katerem se jakost delovanja nape sama prilagaja jakosti delovanja kuhalne plošče. Prihranite čas in se povežite!

ProSmart™ Inverter Motor

ProSmart™ Inverter Motor

Uradni partner romantičnih večerov

Zahvaljujoč tehnologiji ProSmart™ invertnega motorja si lahko privoščite romantično večerjo z nekaj pomirjujoče glasbe, ki ustvarja čudovito vzdušje. Motor je tako učinkovit, da porabi do 65 % manj* energije in kar 3x tišji* v primerjavi s standardnim motorjem. Tako boste v zraku čutili le ljubezen. *Testirano v lastnem laboratoriju.

Program za samočiščenje – DrumClean

Program za samočiščenje – DrumClean

Uradni partner brezskrbnih

Vaš pralni stroj vam zvesto služi, saj opere mnogo različnih vrst perila. Toda ali kdo očisti njega? Da bi vam olajšali delo in poskrbeli za popolno delovanje vaše naprave, smo izbrane modele opremili s programom za samočiščenje – DrumClean. Ta poseben program zagotavlja boljšo higieno pralnega stroja, ki s pomočjo vode, ogrete na 70°C temeljito očisti boben, med izvajanjem programa pa se samodejno očistijo tudi predal za detergent, tesnilo na vratih in cevi.

Funkcija Fast+

Funkcija Fast+

Uradni partner vseh, ki želijo vse takoj

Edina stvar, ki je prav vsi res ne maramo, je čakanje. Ko pride do pranja perila, bi ga največkrat radi imeli opranega kakor hitro se da. Na srečo ima Beko funkcijo Fast+. Z enostavnim pritiskom na gumb lahko skrajšate trajanje programa pranja kar do 55%. Tako lahko sedaj perete tako hitro, kot si to želite.

Program Wash&Wear

Program Wash&Wear

1 kg v 1 uri

Program je ustvarjen za vse, ki se ne morejo ločiti od svoje najljubše majice. Na programu Wash&Ware lahko operete in posušite 1 kg perila (5 srajc) v zgolj 1 uri. Izberite med temperaturama pri 20°-30°C, skočite pod tuš in se pripravite na zabavo ali tisto pomembno službeno kosilo, medtem ko se bo perilo opralo in posušilo smo.

Tehnologija AquaWave®

Tehnologija AquaWave®

Uradni partner vaših najljubših srajc

Zahvaljujoč novi tehnologiji bobna Beko AquaWave®, pralni stroji Beko zagotavljajo nežno, vendar učinkovito pranje vseh vrst oblačil, ki bodo kljub pogostemu pranju ostala kot nova. Tehnologija s pomočjo posebno oblikovane notranjosti bobna posnema nežno in učinkovito gibanje ter moč valov in s tem ščiti vaša oblačila pred obrabo, saj posebej oblikovane lopatice v obliki valov izboljšujejo rezultate pranja in poleg nežnega pranja poskrbijo tudi za manjšo porabo energije.

Lastnosti

Kapaciteta pranja (kg) 7
kapaciteta sušenja (kg) 4
Prednje polnjenje (vstavljanje perila) Da
Vrsta motorja ProSmart Invertni motor
Tehnologija sušenja Kondenzacijsko sušenje
Maksimalna hitrost ožemanja 1400
Razdelek hitrosti ožemanja 600/800/1200/1400
Št. programov 15
Programi

1. Bombaž

2. Eko 40-60

3. Sintetika

4. Volna/Ročno pranje

5. Mini 14′

6. Srajice

7. Cikel z aplikacijo HomeWhiz

8. Ožemanje + črpanje

9. Izpiranje

10. Srajice

11. Sušenje sintetike

12. 5 kg Wash&Wear – 4 kg pranje +  sušenje

13.  Hygiene+ Wash&Dry – program za higieno (pranje in sušenje)

14. Wash&WeaR (pranje in sušenje)

15. Hygiene Air Refresh program za higieno  in osvežitev

Pomožne funkcije

1. Predpranje / DrumClean+ (3-sekudni pritisk)

2. Fast+ / SteamCure (3-sekudni pritisk)

3. Sušenje / Zaklepanje nastavitev (3-sekudni pritisk)

4. Bluetooth

5. AntiCreas+ funkcija proti mečkanju

Kontrolni sistem LED zaslon
Zamik pričetka delovanja 0-24 h
Sledenje programu Da
Tip stranske stene S oblika
Sistem za samodejno prilagajanje vode Da
Kot odpiranja vrat (v stopinjah) 165
Barva Bela
Garancija 5 let jamstva ob registraciji
EAN 8690842419041

Varnost

Prikaz nivoja vode v zbiralniku Da
Zaklepanje tipk Da
Indikator za čiščenje filtra Da

Porab

Razred energijske učinkovitosti (Uredba (EU) 2017/1369) D
Razred energijske učinkovitosti za program pranja/sušenja (Uredba (EU) 2017/1369) D
Ponderirana poraba energije v kWh na kg na 100 ciklov pranja za Eko program 40-60 (EU 2017/1369) 69
Ponderirana poraba energije v kWh na kg na 100 celotnih ciklov pranja/sušenja (EU 2017/1369) 216
Poraba vode za Eko program v litrih na cikel (EU 2017/1369) 34.0
Poraba vode za celoten program pranja in sušenja v litrih na cikel (EU 2017/1369) 50
Emisije akustičnega hrupa, ki se prenaša po zraku (EU 2017/1369) 74 dBA
Razred emisij akustičnega hrupa, ki se prenaša po zraku (EU 2017/1369) B

Mere

Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm) 84/60/50
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.