Beko Slovenija

Pralno-sušilni stroj Beko HTV8736XS0

Pralno-sušilni stroj Beko HTV8736XS0 s kapaciteto pranja 8 kg in sušenja 5 kg ima 15 programov pranja z 8 dodatnimi funkcijami.  Tehnologija SteamCure pomaga lažje odstraniti umazanijo na oblačilih in poskrbi za manj gub ter lažje likanje. Za hitro pranje in sušenje poskrbi program Wash&Wear, ki opere in posuši 1 kg perila v samo 1 uri. Navdušil vas bo tudi s tehnologijo DrumClean+, katera zagotavlja boljšo higieno pralnega stroja. Program Hygiene+ pa je odličen za alergike in dojenčke, saj odstrani 99,99% alergenov. Aplikacija HomeWhiz omogoča spremljanje, upravljanje in nadzorovanje aparata preko vaše pametne naprave.  Funkcija Fast+ omogoča krajšanje programov, kar do 55% časa. ProSmart invertni motor dosega tišje delovanje in energetsko učinkovitost razreda A.

Tehnologija SteamCure

Tehnologija SteamCure

Lažje odstranjevanje madežev

Tehnologija SteamCure omogoča boljše rezultate pranja vaših oblačil, saj uporablja paro, ki se dviguje izpod bobna in preplavi vaša oblačila. Če parni program prižgete pred pranjem ta zmehča umazanijo in madeže, zaradi česar so lažje odstranljivi. Ko pa se sprosti v boben ob koncu programa pa zmehča oblačila, zaradi česar se zmanjša število gub na vaših oblačilih, ki so nastala med ožemanjem in vam tako olajša tudi likanje pri oblačilih, ki bi to še potrebovala.

Program Hygiene+

Program Hygiene+

Najbolj zanesljiv pri odstranjevanju alergenov

Zahvaljujoč posebnim ciklom vrtenja bobna, natančnemu nadzoru temperature ter dodatnim ciklom izpiranja in ožemanja, program Hygiene+ omogoča vrhunske higienske rezultate pranja perila pri katerikoli temperaturi (med 20 °C in 90 °C). Program porabi 70 % manj energije kot običajni programi. Higiensko izvrstnost pranja pri temperaturi 20 °C in 60 °C so potrdili tudi zunanji laboratoriji, s tem da je Zavod za alergije v Združenem kraljestvu (Allergy UK) pri slednjem potrdil, da odstrani kar 99,9 % alergenov. Tako ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila po pranju na programu Hyguene+ prosta vseh zlobnih mikro alergenov!

Program Wash&Wear

Program Wash&Wear

1 kg v 1 uri

Program je ustvarjen za vse, ki se ne morejo ločiti od svoje najljubše majice. Na programu Wash&Ware lahko operete in posušite 1 kg perila (5 srajc) v zgolj 1 uri. Izberite med temperaturama pri 20°-30°C, skočite pod tuš in se pripravite na zabavo ali tisto pomembno službeno kosilo, medtem ko se bo perilo opralo in posušilo smo.

Program za samočiščenje – DrumClean

Program za samočiščenje – DrumClean

Uradni partner brezskrbnih

Vaš pralni stroj vam zvesto služi, saj opere mnogo različnih vrst perila. Toda ali kdo očisti njega? Da bi vam olajšali delo in poskrbeli za popolno delovanje vaše naprave, smo izbrane modele opremili s programom za samočiščenje – DrumClean. Ta poseben program zagotavlja boljšo higieno pralnega stroja, ki s pomočjo vode, ogrete na 70°C temeljito očisti boben, med izvajanjem programa pa se samodejno očistijo tudi predal za detergent, tesnilo na vratih in cevi.

Funkcija Fast+

Funkcija Fast+

Uradni partner vseh, ki želijo vse takoj

Edina stvar, ki je prav vsi res ne maramo, je čakanje. Ko pride do pranja perila, bi ga največkrat radi imeli opranega kakor hitro se da. Na srečo ima Beko funkcijo Fast+. Z enostavnim pritiskom na gumb lahko skrajšate trajanje programa pranja kar do 55%. Tako lahko sedaj perete tako hitro, kot si to želite.

Aplikacija HomeWhiz

Aplikacija HomeWhiz

Pametni dom na vaši dlani

Udobje iz naslanjača se sliši zlajnano, dokler med gledanjem večerne tekme ne dobite obvestila, da je vaša naprava zaključila z delovanjem in lahko iz nje vzamete svojo večerjo, čisto posodo, oprano ali ravnokar posušeno perilo in še mnogo več. Aplikacija HomeWhiz vam omogoča, da pametne naprave uporabite za nadzor, upravljanje in posodabljanje svojih gospodinjskih aparatov. Pametni dom je na vaši dlani, njegove zmožnosti pa z vsakim dnem povečujejo svoj obseg. 

 

ProSmart™ Inverter Motor

ProSmart™ Inverter Motor

Uradni partner romantičnih večerov

Zahvaljujoč tehnologiji ProSmart™ invertnega motorja si lahko privoščite romantično večerjo z nekaj pomirjujoče glasbe, ki ustvarja čudovito vzdušje. Motor je tako učinkovit, da porabi do 65 % manj* energije in kar 3x tišji* v primerjavi s standardnim motorjem. Tako boste v zraku čutili le ljubezen. *Testirano v lastnem laboratoriju.

Lastnosti

Kapaciteta pranja (kg) 8
kapaciteta sušenja (kg) 5
Prednje polnjenje (vstavljanje perila) Da
Vrsta motorja ProSmart inverter motor
Tehnologija sušenja Kondenzacijsko sušenje
Maksimalna hitrost ožemanja 1400
Razdelek hitrosti ožemanja 1400/1200/800/600/namakanje/brez ožemanja
Št. programov 15
Programi

1. Bombaž

2. Eko bombaž

3. Sintetika

4. Volna / ročno pranje

5. Kratki program 14′

6. Puh

7. Program z aplikacije

8. Ožemanje + črpanje

9. Izpiranje

10. Srajce

11. Sušenje bombaža

12. Sušenje sintetike

13. Program za higieno (pranje in sušenje)

14. 5 kg pranja + 5 kg sušenje

15.  Wash & Wear (operi in obleci)

Pomožne funkcije

1. Predpranje / Samočiščenje bobna+ 

2. Fast + (krajšanje programov) / Parni program 

3. Sušenje / Zaklepanje nastavitev 

4. Bluetooth 

5. Funkcija proti mečkanju AntiCrease+

 

Kontrolni sistem Elektronski
Zamik pričetka delovanja 0-24 h
Sledenje programu Da
Tip stranske stene S oblika
Sistem za samodejno prilagajanje vode Da
Kot odpiranja vrat (v stopinjah) 165
Barva Bela
Garancija 2 + 3 leta jamstva ob registraciji
EAN 8690842254918

Varnost

Prikaz nivoja vode v zbiralniku Ne
Zaklepanje tipk Da
Indikator za čiščenje filtra Ne

Porab

Energetski razred A
Poraba električne energije za cikel pranja (kWh) 0,76
Skupna poraba električne energije za cikel pranja in sušenja (kWh) 5,44
Letna poraba električne energije za pranje in sušenje (200 ciklov) (kWh) 1088
Letna poraba električne energije za pranje (200 ciklov) (kWh) 152
Letna poraba vode pri pranju (200 ciklov) (l) 9400
Letna poraba vode pri pranju in sušenju (200 ciklov) (l) 15600
Glasnost delovanja (pranje, ožemanje, sušenje) (dBA) 57/77/64

Mere

Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm) 840/600/590
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.