Beko Slovenija

Pralno-sušilni stroj Beko HTV8746XG

”Pralno-sušilni stroj Beko HTV8746XG opere 8kg in posuši 5kg perila, ima 15 programov in 7 dodatnih funkcij pranja in sušenja. Tehnologija SteamCure – funkcija, ki z nežno močjo pare učinkoviteje odstranjuje madeže. Program Wash&Wear opere in posuši 1 kg perila v samo 1 uri. Navdušil vas bo tudi s tehnologijo DrumClean+, katera zagotavlja boljšo higieno pralnega stroja. Navdušila vas bo aplikacija HomeWhiz za pametne naprave, preko katere lahko upravljate, nadzorujete in posodabljate vašo napravo. Raznolikost programov, kot so program za volno, srajce in hitri program pranja. Program Hygiene+ pa je odličen za alergike in dojenčke, saj odstrani 99,99% alergenov.  ProSmart inverter motor omogoča nizko porabo, tišje delovanje in vzdržljivost motorja. Boben AquaWave je posebno oblikovan za nežno pranje vašega perila. 

Program Hygiene+

Program Hygiene+

Najbolj zanesljiv pri odstranjevanju alergenov

Zahvaljujoč posebnim ciklom vrtenja bobna, natančnemu nadzoru temperature ter dodatnim ciklom izpiranja in ožemanja, omogoča program Hygiene+ premium higienske rezultate pranja perila pri katerikoli temperaturi (med 20°C in 90°C). Program porabie 70% manj energije kot običajni programi, cikle, ki perejo pri temperaturi 20°C so potrdili tudi zunanji laboratoriji, medtem ko program pranja pri 60°C odstrani kar 99,9% alergenov, kar je potrdil tudi  Zavod za alergije v Združenem kraljestvu (Allergy UK). Tako ste lahko prepričani, da bo perilo brez zlobnih mikro alergenov.

Aplikacija HomeWhiz

Aplikacija HomeWhiz

Pametni dom na vaši dlani

Udobje iz naslanjača se sliši zlajnano, dokler med gledanjem večerne tekme ne dobite obvestila, da je vaša naprava zaključila z delovanjem in lahko iz nje vzamete svojo večerjo, čisto posodo, oprano ali ravnokar posušeno perilo in še mnogo več. Aplikacija HomeWhiz vam omogoča, da pametne naprave uporabite za nadzor, upravljanje in posodabljanje svojih gospodinjskih aparatov. Pametni dom je na vaši dlani, njegove zmožnosti pa z vsakim dnem povečujejo svoj obseg. 

 

Program Wash&Wear

Program Wash&Wear

1 kg v 1 uri

Program je ustvarjen za vse, ki se ne morejo ločiti od svoje najljubše majice. Na programu Wash&Ware lahko operete in posušite 1 kg perila (5 srajc) v zgolj 1 uri. Izberite med temperaturama pri 20°-30°C, skočite pod tuš in se pripravite na zabavo ali tisto pomembno službeno kosilo, medtem ko se bo perilo opralo in posušilo smo.

Program za samočiščenje – DrumClean

Program za samočiščenje – DrumClean

Uradni partner brezskrbnih

Vaš pralni stroj vam zvesto služi, saj opere mnogo različnih vrst perila. Toda ali kdo očisti njega? Da bi vam olajšali delo in poskrbeli za popolno delovanje vaše naprave, smo izbrane modele opremili s programom za samočiščenje – DrumClean. Ta poseben program zagotavlja boljšo higieno pralnega stroja, ki s pomočjo vode, ogrete na 70°C temeljito očisti boben, med izvajanjem programa pa se samodejno očistijo tudi predal za detergent, tesnilo na vratih in cevi.

Funkcija Fast+

Funkcija Fast+

Uradni partner vseh, ki želijo vse takoj

Edina stvar, ki je prav vsi res ne maramo, je čakanje. Ko pride do pranja perila, bi ga največkrat radi imeli opranega kakor hitro se da. Na srečo ima Beko funkcijo Fast+. Z enostavnim pritiskom na gumb lahko skrajšate trajanje programa pranja kar do 55%. Tako lahko sedaj perete tako hitro, kot si to želite.

ProSmart™ Inverter Motor

ProSmart™ Inverter Motor

Uradni partner okoljevarstvenih bojevnikov

Ste morda pravi borec za zaščito okolja in veliko razmišljate o tem, a vas hkrati skrbi, da ne morete pomagati? Beko prinaša rešitev, ki bo potešila tudi najbolj glasne zagovornike ohranjanja okolja. Tehnologija ProSmart™ invertnega motorja v pomivalnem stroju Beko ni samo 2-krat tišja*, temveč prinaša tudi izjemno varčevanje z energijo z ocenami energijskega razreda do A +++ (-10 %) in varčevanju z vodo, saj jo pomivalni stroj med svojim ciklom pomivanja porabi le toliko, kot jo potrebuje. Zdaj se lahko v miru sprostite in uživate v brezskrbnih sprehodih po naravi. *Testirano v lastnem laboratoriju

Tehnologija AquaWave®

Tehnologija AquaWave®

Uradni partner vaših najljubših srajc

Zahvaljujoč novi tehnologiji bobna Beko AquaWave®, pralni stroji Beko zagotavljajo nežno, vendar učinkovito pranje vseh vrst oblačil, ki bodo kljub pogostemu pranju ostala kot nova. Tehnologija s pomočjo posebno oblikovane notranjosti bobna posnema nežno in učinkovito gibanje ter moč valov in s tem ščiti vaša oblačila pred obrabo, saj posebej oblikovane lopatice v obliki valov izboljšujejo rezultate pranja in poleg nežnega pranja poskrbijo tudi za manjšo porabo energije.

Lastnosti

Kapaciteta pranja (kg) 8
kapaciteta sušenja (kg) 5
Prednje polnjenje (vstavljanje perila) Da
Vrsta motorja ProSmart inverter motor
Tehnologija sušenja Kondenzacijsko sušenje
Maksimalna hitrost ožemanja 1400
Razdelek hitrosti ožemanja 600/800/1200/1400
Št. programov 15
Programi
1. Bombaž
2. Eko bombaž
3. Sintetika
4. Volna/Ročno pranje
5. Kratki program 14′
6. Srajce
7. Cikel z aplikacije HomeWhiz
8. Ožemanje + črpanje
9. Izpiranje
10. Sušenje sintetike
11. Sušenje bombaža
12. 5 kg pranja + 5 kg sušenje
13. Program za higieno (pranje in sušenje)
14. Wash & Wear (operi in obleci)
15. Program za odstranjevanje neprijetnih vonjav (IonFresh)
Pomožne funkcije
1. Predpranje / DrumClean+ (3 sekundni pritisk)
2. Fast+ / Para ( 3 sekundni pritisk)
3. Sušenje /Child Lock ( 3 sekundni pritisk)
4. Bluetooth
5. Funkcija proti mečkanju AntiCrease+

 

Kontrolni sistem Elektronski
Zamik pričetka delovanja 0-24 h
Sledenje programu Da
Tip stranske stene S oblika
Sistem za samodejno prilagajanje vode Da
Kot odpiranja vrat (v stopinjah) 170
Barva Bela
Garancija 2 + 3 leta jamstva ob registraciji
EAN 8690842255441

Varnost

Prikaz nivoja vode v zbiralniku Ne
Zaklepanje tipk Da
Indikator za čiščenje filtra Ne

Porab

Energetski razred A
Poraba električne energije za cikel pranja (kWh) 0,76
Skupna poraba električne energije za cikel pranja in sušenja (kWh) 5,44
Letna poraba električne energije za pranje in sušenje (200 ciklov) (kWh) 1088
Letna poraba električne energije za pranje (200 ciklov) (kWh) 152
Letna poraba vode pri pranju (200 ciklov) (l) 9400
Letna poraba vode pri pranju in sušenju (200 ciklov) (l) 15600
Glasnost delovanja (pranje, ožemanje, sušenje) (dBA) 57/77/64

Mere

Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm) 840/600/590
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj