Beko Slovenija

Pravna obvestila

Upravljalec spletne strani www.beko-si.com, podjetje Big Bang, d.o.o., stremi k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov. Kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletni strani. Podatki na spletni strani so zgolj informativne narave, zato podjetje Big Bang, d.o.o., ne prevzema odgovornosti za morebitne napake, netočne podatke ali občasno nedelovanje strani in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Podjetje prav tako ne odgovarja za obliko ali vsebino podatkov, pridobljenih prek hipertekstovnih povezav, ki niso last Big Bang, d.o.o.

V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, naj nam to sporoči na elektronski naslov info@beko-si.com ali pa na telefon (01) 309 37 00.

Fotografije, objavljene na www.beko-si.com, so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Javno objavljanje, reprodukcija, prodajanje, spreminjanje ali preoblikovanje vsebin spletnega mesta www.beko-si.com je brez pisnega soglasja Big Bang, d.o.o. prepovedano. Kazniv je vsak poskus nepooblaščenega spreminjanja, poškodovanja ali povzročitev trajne ali začasne neuporabnosti podatkov na spletnem mestu www.beko-si.com.

Primerjalnik Primerjaj
Pogosta vprašanja Navodila za uporabo Registracija izdelka Servisna služba