Beko Slovenija

Pravna obvestila

Upravljalec spletne strani www.beko-si.com, podjetje Big Partner, d.o.o., stremi k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov. Kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletni strani. Podatki na spletni strani so zgolj informativne narave, zato podjetje Big Partner, d.o.o., ne prevzema odgovornosti za morebitne napake, netočne podatke ali občasno nedelovanje strani in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Podjetje prav tako ne odgovarja za obliko ali vsebino podatkov, pridobljenih prek hipertekstovnih povezav, ki niso last Big Partner, d.o.o.

V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, naj nam to sporoči na elektronski naslov info@beko-si.com ali pa na telefon (01) 309 37 00.

Fotografije, objavljene na www.beko-si.com, so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Javno objavljanje, reprodukcija, prodajanje, spreminjanje ali preoblikovanje vsebin spletnega mesta www.beko-si.com je brez pisnega soglasja Big Partner, d.o.o. prepovedano. Kazniv je vsak poskus nepooblaščenega spreminjanja, poškodovanja ali povzročitev trajne ali začasne neuporabnosti podatkov na spletnem mestu www.beko-si.com.

Nagradne igre:

Nagradna igra Beko in Mellow (15.10.2021)

 

Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.
Aktualni katalogi Pogosta vprašanja Navodila za uporabo Registracija izdelka Servisna služba