Beko Slovenija

Prostostoječi štedilnik Beko, KDVF100K

Prostostoječi štedilnik Beko KDVF100K širine 100 centimetrov vas bo navdušil s sedmimi plinskimi kuhališči različnih velikosti, med katerimi izstopa gorilnik za wok. Dve ventilatorski pečici s skupno prostornino 116 litrov, ločen žar in predal za shranjevanje pekačev in pladnjev poskrbijo, da bo vaša priprava jedi potekala hitro in tekoče. Štedilnik se ponaša tudi s funkcijo odmrzovanja, oleofonsko nanotehnologijo čiščenja stekla na vratih, močnimi vrati pečice, integriranim elektronskim vžigom gorilnikov, za varnost pa poskrbi sistem za zaznavanje ugašanja plamena. Od zdaj bosta kuhanje in peka velikih obrokov zelo preprosto in prijetno opravilo.

Tehnologija CleanZone™

Tehnologija CleanZone™

Uradni partner okusnega nereda

Revolucionarna eleofonska tehnologija čiščenje Beko CleanZone™ zagotavlja preprosto čiščenje stekla na vratih vgradnih pečic Beko. Tehnologija zagotavlja odpornost proti umazaniji in nabiranju maščobe. Za čiščenje vam tako ne bo treba vložiti dodatnega časa in truda ter zapravljati za draga in zdravju škodljiva čistilna sredstva. Zdaj pa kar pogumno zapecite svojega hrustljavega piščanca.

Visoko zmogljiv gorilnik za Wok

Visoko zmogljiv gorilnik za Wok

Uradni partner kitajskih rezancev

Če imate radi testenine pripravljene na azijski način boste nad visoko zmogljivim gorilnikom Beko naravnost navdušeni, vaši najljubši kitajski rezanci pa bodo dobili povsem novo dimenzijo. Gorilnik za wok omogoča hitro kuhanje hrane, pri tem pa se njena hranilna vrednost ne zmanjšuje, saj se toplota porazdeli enakomerno po dnu posode za wok. Prepustite se lastnemu ustvarjanju kuharskih mojstrovin.

Sistem za zaznavanje ugašanja plamena

Sistem za zaznavanje ugašanja plamena

Vsi smo samo ljudje. Včasih nas zmoti zvonec pri vratih stanovanja, telefon ali pa odlomek iz priljubljene TV serije, ki ga nikakor ne smemo zamuditi. Toda strah je odveč. Če se zaradi prepiha ali razlite tekočine ob močnem vretju ugasne plamen na gorilniku, se samodejno aktivira varnostni sistem, ki zaradi vaše varnosti prekine dovod plina.

Visoko učinkovito plinsko kuhališče

Visoko učinkovito plinsko kuhališče

Uradni partner – kuhinjskih čarodejev

Pravkar ste izvedeli, da so se vaši prijatelji v zadnjem trenutku najavili na obisk. Ničesar nimate pripravljenega in stanovanje je v kaosu. Nadenite si čarovniško ogrinjalo, saj vam bomo pomagali prirediti pravo čarovnijo. Visoko zmogljivi plinski gorilniki Beko so izjemno zmogljivi, saj delujejo s 25 % večjo učinkovitostjo, so do 36 % hitrejši in porabijo do 17 % manj plina v primerjavi z običajnimi gorilniki. Prepustite se svobodi kuhanja, mi pa po bomo medtem poskusili pričarati še zajca iz klobuka.

Splošne lastnosti

Vrsta štedilnika Plinski
Barva Črna
Energetski razred A
Mere (VxŠxG) mm 900x1000x600
Garancija 5 let jamstva ob registraciji
EAN 5023790043717

Lastnosti pečice

Vrsta pečice Ventilacijska pečica
Prostornina (l) 63
Število programov 2
Funkcije pečice

1. Peka s pomočjo ventilatorja

Zaklepanje zaslona Ne
Elektronska ura Digitalna
Hladna vrata Ne
Mehko zapiranje vrat Ne
Izolacija na vratih (steklena) Dvoslojna
Osvetlitev v pečici Da
Število mrežnih rešetk 1
Število plitkih pekačev 1
Število globokih pekačev /
Sistem izvlečnih vodil /
Izvlečna vodila za mrežno rešetko /

Lastnosti plošče

Vrsta kuhališča Plinsko - prednastavljen za zemeljski plin (G20, 20 mbar)
Št. kuhališč 7 (6 + 1x wok)
Upravljanje Mehansko
Moč kuhališča - spredaj levo 3 kW
Moč kuhališča - zadaj levo 1 kW
Moč kuhališča - spredaj desno 1 kW
Moč kuhališča - zadaj desno 3 kW
Moč kuhališča - sredina (wok) 4 kW
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.