Beko Slovenija

Prostostoječi štedilnik Beko, FSE67310GX

Prostostoječi štedilnik Beko FSE67310GX ima steklokeramično kuhališče s štirimi kuhalnimi površinami in ventilacijsko pečico s 6 funkcijami. Pečico odlikuje tehnologija čiščenja s pomočjo pare SteamShine. Štedilnik ima rdeč LED zaslon z elektronsko uro in osvetlitev notranjosti pečice, ki omogoča boljši pregled pri peki.

Parno čiščenje – SteamShine®

Parno čiščenje – SteamShine®

Uradni partner vseh, ki se radi sprostite

Ste se naveličali napornega čiščenja in strganja zasušenih ostankov hrane ter maščob v notranjosti pečice? Zdaj lahko pozabite na drgnjenje in se prepustite sproščenemu kuhanju večerje v družbi družine in prijateljev. Izbrane pečice Beko, ki se ponašajo s peko s pomočjo pare, imajo program samočistilnega parnega čiščenja – SteamShine. Ob vklopu tega programa uparjalnik v notranjost pečice vbrizga paro, ki zmehča vse ostanke hrane in maščob, ki jih po končanem postopku preprosto obrišete z mehko krpo.

Splošne lastnosti

Vrsta štedilnika Prostostoječi
Barva Inox
Energetski razred A
Mere (VxŠxG) mm 85x60x60
Garancija 2 leti + 3 leta jamstva ob registraciji
EAN 8690842065675

Lastnosti pečice

Vrsta pečice Ventilacijska
Prostornina (l) 66
Število programov 6
Zaklepanje zaslona Da
Elektronska ura LED
Izolacija na vratih (steklena) 3 - slojna
Osvetlitev v pečici Da
Število mrežnih rešetk 1
Število plitkih pekačev 1
Število globokih pekačev 1

Lastnosti plošče

Vrsta kuhališča steklokeramično
Moč kuhališča - spredaj levo Ø120 W / 180 mm - 700 W / 1700 W
Moč kuhališča - zadaj levo Ø140 mm - 1200 W
Moč kuhališča - spredaj desno Ø140 mm - 1200 W
Moč kuhališča - zadaj desno Ø180 mm - 1700 W
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.