Beko Slovenija

Prostostoječi štedilnik Beko, FSM69300GXT

Prostostoječi štedilnik Beko FSM69300GXT navdušuje z indukcijsko kuhalno ploščo s štirimi kuhalnimi površinami in večnamensko 3D pečico s prostornino 72 litrov. Med osmimi programi peke izstopajo program za 3D peko, peka s pomočjo žara in peka s pomočjo ventilatorja. Troslojna steklena vrata, ki so preprosta za čiščenje, elektronska programska ura, osvetlitev notranjosti pečice in enonivojska izvlečna vodila omogočajo varno, hitro in zanesljivo kuhanje.

Tehnologija CookMaster™

Tehnologija CookMaster™

Uradni partner širše družine

Če je vaše družinsko drevo videti kot gozd, so družinska srečanja prav gotovo zanimiva in vesela. Pečice Beko CookMaster™ s prostornino 82 litrov zagotavljajo nemoteno peko na petih nivojih hkrati, čeprav so na zunaj enake velikosti kot standardne pečice z manjšo prostornino. Tako boste imeli več časa za načrtovanje s kom boste sedeli.

Ojačevalnik – Booster

Ojačevalnik – Booster

Uradni partner hitrih življenjskih premikov

Če si želite hitrih življenjskih premikov potrebujete pravo orodje. S funkcijo Beko Booster lahko prihranite dragocene minute, saj se kuhalno območje po vaši izbiri v trenutku segreje na najvišjo temperaturo. Kuhanje je tako veliko hitrejše, vam pa bo ostalo dovolj časa in energije za ostale pomembne opravke.

Splošne lastnosti

Vrsta štedilnika Indukcijski
Barva Inox
Energetski razred A
Mere (VxŠxG) mm 850x600x600
Garancija 5 let jamstva ob registraciji
EAN 8690842073496

Lastnosti pečice

Vrsta pečice Večnamenska 3D pečica
Prostornina (l) 72
Število programov 8
Funkcije pečice

1. odtajevanje
2. običajna peka
3. peka s pomočjo ventilatorja
4. ventilatorsko gretje
5. spodnji grelec
6. malopovršinski variabilni žar + ventilator
7. žar
8. 3D peka

Elektronska ura Digitalna
Hladna vrata Ne
Mehko zapiranje vrat Ne
Izolacija na vratih (steklena) Troslojna
Osvetlitev v pečici Da
Število mrežnih rešetk 1
Število plitkih pekačev 1
Število globokih pekačev 1
Sistem izvlečnih vodil 1. nivo

Lastnosti plošče

Vrsta kuhališča Indukcija
Št. kuhališč 4
Upravljanje Mehansko
Moč kuhališča - spredaj levo 160 mm / 1400 W
Moč kuhališča - zadaj levo 200 mm / 2300/3000 W (Booster)
Moč kuhališča - spredaj desno 160 mm / 1400 W
Moč kuhališča - zadaj desno 200 mm / 2300/3000 W (Booster)
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.