Beko Slovenija

Prostostoječi štedilnik Beko, FSS53000DW

Ožji prostostoječi štedilnik vsebuje 3x plinsko in 1x električno kuhališče, pečica pa je opremljena s tehnologijo čiščenja s pomočjo pare – SteamShine. Štedilnik vsebuje globok opekač in mrežasto rešetko.

Parno čiščenje – SteamShine®

Parno čiščenje – SteamShine®

Uradni partner vseh, ki se radi sprostite

Ste se naveličali napornega čiščenja in strganja zasušenih ostankov hrane ter maščob v notranjosti pečice? Zdaj lahko pozabite na drgnjenje in se prepustite sproščenemu kuhanju večerje v družbi družine in prijateljev. Izbrane pečice Beko, ki se ponašajo s peko s pomočjo pare, imajo program samočistilnega parnega čiščenja – SteamShine. Ob vklopu tega programa uparjalnik v notranjost pečice vbrizga paro, ki zmehča vse ostanke hrane in maščob, ki jih po končanem postopku preprosto obrišete z mehko krpo.

Splošne lastnosti

Vrsta štedilnika Kombinirani
Barva Bela
Energetski razred A
Mere (VxŠxG) mm 85x50x60
Garancija 2 leti + 3 leta jamstva ob registraciji
EAN 8690842189777

Lastnosti pečice

Vrsta pečice statična
Prostornina (l) 66
Število programov 4
Število mrežnih rešetk 1
Število globokih pekačev 1

Lastnosti plošče

Vrsta kuhališča 3x plin + 1x elektrika
Št. kuhališč 4
Moč kuhališča - spredaj levo 2,9 kW
Moč kuhališča - zadaj levo 145 mm -1 kW
Moč kuhališča - spredaj desno 1 kW
Moč kuhališča - zadaj desno 2 kW
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.