Beko Slovenija

Prostostoječi štedilnik Beko, FSS54010DW

Prostostoječi štedilnik Beko FSS54010DW s kombiniranim kuhališčem z dvema plinskima in dvema električnima kuhalnima površinama ima 60-litrsko prostornino pečice in štiri programe peke. Dvoslojna zasteklitev vrat pečice in osvetlitev notranjosti omogočata varno in pregledno peko, za dodatno varnost pa poskrbi sistem za zaznavanje ugašanja plamenov in integriran elektronski vžig plinskih gorilnikov. Prednost je tudi odstranljivo steklo na vratih pečice, kar vam omogoča temeljito čiščenje. 

Sistem za zaznavanje ugašanja plamena

Sistem za zaznavanje ugašanja plamena

Vsi smo samo ljudje. Včasih nas zmoti zvonec pri vratih stanovanja, telefon ali pa odlomek iz priljubljene TV serije, ki ga nikakor ne smemo zamuditi. Toda strah je odveč. Če se zaradi prepiha ali razlite tekočine ob močnem vretju ugasne plamen na gorilniku, se samodejno aktivira varnostni sistem, ki zaradi vaše varnosti prekine dovod plina.

Splošne lastnosti

Vrsta štedilnika Kombinirani
Barva Bela
Energetski razred A
Mere (VxŠxG) mm 850 x 500 x 600
Garancija 5 let jamstva ob registraciji
EAN 8690842117671

Lastnosti pečice

Vrsta pečice večnamenska pečica
Prostornina (l) 60
Število programov 4
Hladna vrata Ne
Izolacija na vratih (steklena) Dvojna
Število mrežnih rešetk 1
Število plitkih pekačev 1

Lastnosti plošče

Vrsta kuhališča kombinirano
Št. kuhališč 4
Upravljanje Z gumbi
Moč kuhališča - spredaj levo 1 KW
Moč kuhališča - zadaj levo 2,9 KW
Moč kuhališča - spredaj desno 145 mm - 1000W
Moč kuhališča - zadaj desno 180mm - 2000 W
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.