Beko Slovenija

Servisna služba

Spoštovani

 

V primeru, da ste opazili, da vaš aparat ne deluje po navedenih specifikacijah ali kakršne koli nepravilnosti, prosimo oddajte servisni zahtevek ali pokličite servisni center na telefonsko številko 01 309 37 01, kjer vam bomo prijazni svetovalci pomagali pri odpravi napake.

 

Servisni center obratuje od ponedeljka do petka od 8:00 do 18:00.

 

 

Oddajte servisni zahtevek

 • Vaši podatki

 • Opis napake

 • Če želite dodati slikovni material, imate spodaj možnost. Slike sicer niso obvezne za prijavo napake.
  Drop files here or
  Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
 • Podatki o napravi

 • Date Format: DD dot MM dot YYYY
 • Vpišite 10 mestno produkcijsko številko
 • Vpišite 10 mestno serijsko številko
 • S potrditvijo registracije se strinjate, da se vaši podatki uporabijo v primerih uporabe servisnih storitev in za obveščanje o morebitnih zadevah, ki se tičejo vašega aparata (serijska napaka ipd.). Ob tem se strinjate s hranjenjem vaših podatkov v skladu z našo politiko zasebnosti. Več o politiki zasebnosti.

Kje najdem podatke o aparatu?

Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
  S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.
Aktualni katalogi Pogosta vprašanja Navodila za uporabo Registracija izdelka Servisna služba