Beko Slovenija

Servisna služba

Zaradi trenutnih razmer v Sloveniji smo sprejeli preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2, da na ta način izkažemo odgovornost tako do zaposlenih, kot do naših strank in partnerjev s ciljem, da podjetje ostane operativno in zadovoljimo vaše potrebe. 

 

Ker izvajanje storitev servisiranja ni možna, cenjene stranke prosimo za razumevanje, servisne zahtevke lahko oddate na spletni strani https://www.beko-si.com/servisna-sluzba/ ali nas kontaktirate na spodnjo telefonsko številko.

 

 

T: 01 309 37 01

Spoštovane stranke in partnerji,

 

servisne zahtevke lahko oddate na spodnjem obrazcu ali nas kontaktirajte na spodnjo telefonsko številko:

T: 01 309 37 01

Za vas smo dosegljivi vsak delovnik, od ponedeljka do petka med 8:00 in 18:00, zgrešeni klici bodo vrnjeni v najkrajšem možnem času.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,
ekipa Big Bang d.o.o.

Kje najdem podatke o aparatu?

 

Servisna služba

Servisni zahtevek
 • Vaši podatki

 • Opis napake

 • Če želite dodati slikovni material, imate spodaj možnost. Slike sicer niso obvezne za prijavo napake.
  Drop files here or
  Accepted file types: jpg, jpeg, png, gif.
 • Podatki o napravi

 • Date Format: DD dot MM dot YYYY
 • Vpišite 10 mestno produkcijsko številko
 • Vpišite 10 mestno serijsko številko
 • S potrditvijo registracije se strinjate, da se vaši podatki uporabijo v primerih uporabe servisnih storitev in za obveščanje o morebitnih zadevah, ki se tičejo vašega aparata (serijska napaka ipd.). Ob tem se strinjate s hranjenjem vaših podatkov v skladu z našo politiko zasebnosti. Več o politiki zasebnosti.

Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
  S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.
Pogosta vprašanja Navodila za uporabo Registracija izdelka Servisna služba