Beko Slovenija

Hibridni sušilni stroj, DH8544RX

Hibridni sušilni stroj Beko DH8544RX v sebi skriva izjemno moč, ki se nahaja v tehnologiji RapiDry, ki s pomočjo grelca, ProSmart invertnega motorja in toplotne črpalke zagotavlja zelo hitro in učinkovito ter krajše sušenje. S svojim varčnim delovanjem se uvršča v energijski razred A+++, Šnjegovih 16 programov in dve pomožni funkciji sušenja pa omogočajo, da bo vaše perilo vedno skrbno negovano.  Med programi, ki poskrbijo, da bo sušenje perila postalo prijetno opravilo izstopajo program za otroška oblačila »Baby protect«, program za občutljiva oblačila, program za osvežitev, nočni program, program za srajce, jeans, športna oblačila in program za volnena oblačila.

Tehnologija RapiDry

Tehnologija RapiDry

S pomočjo posebnega grelca in toplotne črpalke zagotavlja zelo hitro in učinkovito sušenje. S pomočjo posebnega programa, ki uporablja grelec se bo povprečni čas sušenja osmih kilogramov perila skrajšal iz 150 na 114 minut, če pa boste vstavili en kilogram perila (5 srajc), pa bo to suho zgolj v 18 minutah.

Tehnologija WoolMark®

Tehnologija WoolMark®

Uradni partner tistih, ki perejo volno brez strahu

S pomočjo tehnologije ProSmart invertnega motorja in certifikata WoolMark* za nego oblačil, bodo vsa vaša, tudi najbolj občutljiva volnena oblačila, ki jih morate prati ročno, posušena z največjo pozornostjo. Nič več skrčenih puloverjev! *Odobreno s strani Woolmark®

Program BabyProtect+

Program BabyProtect+

Uradni partner občutljive kože

Kdo bi si mislil, najmanjša bitja zahtevajo tako veliko pozornosti. Če ste zaradi vaših najmlajših izjemno pozorni na pranje in sušenje njihovih oblačilc in posteljnine, boste navdušeni nad programom BabyProtect+ v sušilnih strojih Beko. Program omogoča popolne sušilne cikle, tako da tkanine vaših najmlajših med sušenjem niso izpostavljene prahu in bacilom. Higiensko sušenje pomeni, da se lahko sprostite, saj program BabyProtect+ poskrbi, da po sušenju na oblačilih vaših otrok ni ničesar, kar bi povzročalo alergije in izpuščaje.   

Lastnosti

Kapaciteta (kg) 8
Prednje polnjenje (vstavljanje perila) Da
ProSmart Invertni motor Da
Tehnologija sušenja Toplotna črpalka
Št. programov sušenja 16
Program 1 Program jeans
Program 2 Športna oblačila
Program 3 Srajce - 30 min
Program 4 BabyProtect+
Program 5 Mešano
Program 6 Posteljnina
Program 7 Nočni
Program 8 Časovnik
Program 9 Osvežitev perila
Program 10 Woolmark - volnena oblačila
Program 11 Delikatno
Program 12 Sintetika - pripravljeno za obleči
Program 13 Sintetika - Pripravljeno za likanje
Program 14 Izjemno suho
Program 15 Pripravljeno za obleči
Program 16 Pripravljeno za likanje
Kontrolni sistem Elektronski
Senzor sušenja Da
Zamik pričetka delovanja (h) 24
Sledenje programu Da
Pokazatelj preostalega časa sušenja Da
Osvetlitev bobna Da
Tip stranske stene S oblika
Kot odpiranja vrat (v stopinjah) 155
Barva Bela
Garancija 5 let jamstva ob registraciji
EAN 8690842149696

Varnost

Prikaz nivoja vode v zbiralniku Ne
Zaklepanje tipk Da
Indikator za čiščenje filtra Da

Poraba

Energetski razred A+++
Letna poraba električne energije (AE_c) (kWh) 176
Poraba energije na cikel sušenja (kWh) 1,43
Čas sušenja (min.) 152
Razred kondenzacijske učinkovitosti A
Glasnost delovanja (dBA) 66

Mere

Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm) 846x595x609
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.