Konec "tradicionalnega sušenja"!

Se tudi vam ne da več ubadati z okornim stojalom za sušenje perila? Ga prestavljati z balkona vsakič, ko se pojavi temen oblak, pobirati perilo, ki je padlo z gladkih rešetk ali likati vzorce, ki jih puščajo ščipalke? Veste, o čem govorimo, kajne?

Recite stop nadlogam doma!

Spoznajte Beko sušilne stroje in pozabite na probleme,
ki jih prinaša tradicionalno sušenje!

Sušilni stroj proti tradicionalnemu sušenju

Udoben dom

Sušilni stroj Beko bo poskrbel, da boste pozabili na to, kako je prenašati kupe perila gor in dol po stanovanju ali na čudovito dekoracijo radiatorjev v vseh sobah. Ne bom vam več treba skrbeti, kam s perilom, ko na obisk pridejo gosti. Zadihajte v domu, brez sušečega perila vsepovsod.

Neodvisni od vremena!

Konec je s planiranjem pranja perila, ko je vreme ugodno za to! S sušilnim strojem lahko perilo sušite tudi v slabem vremenu! Pa tudi domov vam več ne bo treba hiteti, ko se bo prikazal prvi oblak, ki bo napovedoval deževanje na vaše že skoraj suho perilo.

Priročnost uporabe

Ne čakajte več ves dan, da se perilo posuši, saj bo sušilni stroj Beko za to potreboval zgolj 2 uri, ne da bi od vas zahteval, da se mučite z obešanjem. Vaša najljubša oblačila bodo vedno pripravljena ob pravem času, prav tako kot vi.

Čistoča in higiena

Se tudi vam zdi, da prav takrat, ko vi sušite perilo, sosed kot naročeno prireja piknike in kuha golaže? Zimski smog, poletni prah s ceste in da sploh ne omenjamo spomladanskega cvetnega prahu! Nič od naštetega ne bo pokvarilo vonja in čistosti vašega sveže opranega in posušenega perila.

Prihranite čas in denar

Pozabite na mehčalec, saj ga ne boste več potrebovali! Pozabite tudi na dolge ure likanja, saj ga bodo potrebovala samo najbolj delikatna oblačila. Z obešanjem perila vam bo prizanešeno, saj ga boste morali samo preložiti iz pralnega v sušilni stroj. Toplotna črpalka pa bo ves prihranjen čas nagradila tudi z nizko porabo energije.
Vas skrbi, da bo sušilni stroj uničil in skrčil vaša oblačila? Te časi so že davno mimo!
Spoznajte 5 mitov o sušilnih strojih, ki jih Beko sušilni stroji z lahkoto ovržejo:

Sušilni stroj
ni drag za uporabo

Napredne tehnologije v sušilnih storjih Beko s toplotno črpalko omogočajo nižjo porabo energije, kot so jo starejši sušilni stroji. Povprečna letna poraba energije sušilnega stroja Beko v energijskem razredu A+++ je zgolj 24€ na leto (cena je povprečna cena kWh na trgu z ocenjeno omrežnino). Kar nizka cena za ves prosti čas, ki ga pridobite, kaj ne?

Sušilni stroji
ne zavzamejo preveč prostora

Sušilni stroj Beko lahko s pomočjo posebnega vmesnega člena varno namestite na pralni stroj, zato ne bodo zasedli preveč prosotora v vaši kopalnici. Če nad pralnim strojem nimate prostora ga lahko namestite tudi v druge temu primerne prostore, kjer je sobna temperatura in dovolj prostora zanj. Lahko pa si omislite pralno-sušilni stroj, ki je vedno dobra rešitev za najmanjša stanovanja.

Sušilni stroj
ne potrebuje priklopa na odtok

Zbiralnik za vodo, ki izhlapi med sušenjem perila, lahko sami izpraznite, kar vam ne bo vzelo več kot minutke časa. Tako lahko sušilni stroj postavite praktično kamorkoli.

Sušilni stroj
ne poškoduje oblačil

Oblačila, posušena v sušilnem stroju bodo kot nova, saj se precej bolj poškodujejo s sušenjem na svežem zraku in soncu, kjer jih načenja umazanija v zraku in sončna svetloba, zaradi katere barve postopoma bledijo.

Sušilni stroj
ne otežuje likanja

Če oblačila vzamete iz sušilnega stroja kmalu po tem ko se posušijo, večina sploh ne bo potrebovala likanja. Prav tako bo likanje zaradi mehkobe tkanin precej lažje in kratkotrajnejše kot sicer. Nekateri sušilni stroji imajo tudi funkcijo proti mečkanju, kar pomeni, da lahko perilo vzamete tudi kasneje pa vseeno ne bo pomečkano.

Spoznajte napredne tehnologije v sušilnih strojih Beko

Toplotna črpalka pomeni odlično kombinacijo visoke učinkovitosti in nizke porabe energije. Pri toplotni črpalki se del toplotne energije, ki se ustvari med evaporacijo, ponovno porabi za hitrejše in bolj ekonomično sušenje perila. Na tak način je poraba energije precej manjša!
Pri hibridnem sušilnem stroju je vgrajen tudi grelec, ki pospeši proces sušenja in vam prihrani dragocen čas.

DH8544RX

Sušilni stroj

DS8433RX

Sušilni stroj

DS7433PA0

Sušilni stroj

HTV8743XG

Pralno-sušilni stroj

Oglejte si naše video vsebino o
sušilnih strojih in izvedite več!