Beko Slovenija

Vgradna pečica BIM19700DXMS

Vgradna pečica BIM19700DXMS  je čudovita pametna pečica v temni inox barvi, ki jo lahko preko Wi-Fi povezave povežete s svojim pametnim telefonom in preko njega nadzorujete, upravljate in posodabljate pečico – pretakate recepte in podobno. Multifunkcijska pečica ima 13 programov peke, 2 nivoja izvlečnih vodil, žar ter dvojno halogensko osvetlitev. Čiščenje je enostavno, saj ima pečica katalitično ploščo, nano premaz na steklu, ki je snemljivo za enostavno čiščenje. Pečica spada v energijski razred A. 

Aplikacija HomeWhiz

Aplikacija HomeWhiz

Pametni dom na vaši dlani

Udobje iz naslanjača se sliši zlajnano, dokler med gledanjem večerne tekme ne dobite obvestila, da je vaša naprava zaključila z delovanjem in lahko iz nje vzamete svojo večerjo, čisto posodo, oprano ali ravnokar posušeno perilo in še mnogo več. Aplikacija HomeWhiz vam omogoča, da pametne naprave uporabite za nadzor, upravljanje in posodabljanje svojih gospodinjskih aparatov. Pametni dom je na vaši dlani, njegove zmožnosti pa z vsakim dnem povečujejo svoj obseg. 

 

Tehnologija PizzaPro™

Tehnologija PizzaPro™

Uradni partner ljubiteljev pic iz krušnih peči

Pečica Beko je vse, kar potrebujete za pripravo okusne domače pice v zavetju svoje domače kuhinje. Pečice Beko s programom za peko pice PizzaPro™ dosežejo visoko temperaturo peke 310 ⁰C in s pomočjo kamnite plošče za peko pice zagotavljajo, da bo pica spečena, kot bi bila v krušni peči. Rezultat je okusno hrustljava pica, ki je spečena v le petih minutah.

Več si preberite: https://www.beko-si.com/blog/kako-do-hrustljave-pice-kot-iz-krusne-peci-kar-v-svoji-domaci-kuhinji/

Halogenska osvetlitev

Halogenska osvetlitev

Uradni partner ponosnih pekov

Najprej ste moko presejali, pripravili vse sestavine in zatem zgnetli testo do popolnosti. Seveda si želite ogledati svojo kreacijo, ki v pečici vzhaja. Da bi vam olajšali pregled nad peko smo v levi kot notranjosti pečice dodali nove halogenske luči, tako da zdaj z lahkoto opazite vse spremembe na svoji mojstrovini. Navsezadnje se prvi ugriz naredi z očmi.

Mehko zapiranje vrat

Mehko zapiranje vrat

Uradni partner skrivnostnih

Ura je zgodna in vsi še spijo, vi pa čutite neustavljivo željo po pripravi okusnega zajtrka za svoje najbližje. Hvaležno odprete vrata svoje nove pečice, saj ste izbrali takšno z mehkim, elegantnim in neslišnim zapiranjem vrat. Zdaj lahko kuhate neslišno kot miška, vaši domači pa vam bodo za nekaj minut dodatnega spanja zagotovo neizmerno hvaležni.

Lastnosti

Prostornina (l) 70
Število programov 13

Načini gretja

3D peka Da
Program PizzaPro Da
Ventilacijska peka  Da
Hitro segrevanje Da
Žar Da
Spodnji grelec Da
Žar + ventilator Da
Malopovršinski variabilni žar Da
Običajna peka Da
odmrzovanje Da
ohranjanje toplote Da
parna peka Ne
program za pripravo jogurta Da

Ostale lastnosti

Samodejni programi Da
Prednaloženi recepti Da
Ojačevalnik za hitro segrevanje Da
Hladilni ventilator Da
Elektronsko upravljanje Da - na dotik
Število stekel na vratih 3
Snemljivo steklo na vratih Da
Osvetlitev notranjosti Da - dvojna

Vrsta čiščenje pečic

Nano tehnologija oleofobne zaščite Da
Katalitična plošča Da

Dodatna oprema

Število mrežnih rešetk 1
Število globokih pekačev 1
Število plitkih pekačev 1
Sistem izvlečnih vodil 2 nivoja

Mere

Dimenzije aparata (VxŠxG) 59.5 x 59.4 x 56.7
Mere izreza (VxŠxG) 590x560x550
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.