Beko Slovenija

Vgradna zamrzovalna omara Beko, FBI5850

Vgradna zamrzovalna omara Beko FBI5850 navdušuje s s svojo veliko prostornino 196 litrov, šestimi predali, dvema prekatoma z loputo od katerega eden omogoča hitro zamrzovanje in tehnologijo No Frost, s pomočjo katere vam zamrzovalne omare zaradi nabiranja ledu nikdar ne bo potrebno odmrzovati. Zmogljivost zamrzovanja znaša 10 kg v 24 urah, ob izpadu električne energije pa bodo vaša živila varno shranjena še 15 ur.

Medtem ko druge naprave prenehajo delovati, ko temperatura okolice pade, naprave Beko še naprej delujejo pri temperaturah okolice do -15 ° C. Napravo lahko na primer nastavite v garaži ali drugem neogrevanem prostoru, ne da bi se shranjena hrana pokvarila.

Freezer Guard

Freezer Guard

Vaš zaveznik v zimskih dneh.

Ali ste vedeli, da nekatere zamrzovalne omare v okolju pod 0 °C prenehajo delovati? Tehnologija »Freezer Guard« zagotavlja, da bo vaš zamrzovalnik brezhibno deloval tudi pri temperaturah vse do -15 °C.

Morda imate v kuhinji ali shrambi omejen prostor in je postavitev zamrzovalne omare poleg hladilnika v kuhinji neizvedljiva. Večja gospodinjstva posledično potrebujejo večjo kapaciteto, še posebej, kadar se pripravlja ozimnica domačih dobrot, ki je sestavljena iz zamrznjenega mesa, rib, sadja in zelenjave.

Če imate namen svojo zamrzovalno napravo namestiti v garaži, zimskem vrtu, zastekljenem balkonu, gospodarskem poslopju, ki je izpostavljeno nizkim temperaturam ali povsod tam, kjer temperature lahko padejo pod ledišče, je izbira te zamrzovalne omare odlična rešitev.

 

Lastnosti

Neto prostornina zamrzovalnika (Lt) 196
No Frost Da
Invertni kompresor Ne
Zmogljivost zamrzovanja (kg/24h) 10
Zmogljivost izdelave ledu (kg/24h) 1,4
Upravljanje Elektronsko
Št. predalov za zamrzovanje 6 + 2 prekata z loputo
Predelek za hitro zamrzovanje Da
Pladenj za ledene kocke Da
Zamenjava strani odpiranja vrat Da
Min. temp. okolice, potrebna za zadovoljivo delovanje (°C) -15
Garancija 2 + 3 leta jamstva ob registraciji

Varnost

Shranjevanje ob izpadu el.energije (h) 15

Poraba

Klimatski razred SN-T: +10 do +43 °C

Mere

Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm) 1771 x 543 x 545
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.