Beko Slovenija

Vgradni pomivalni stroj Beko, DIN24310

Vgradni pomivalni stroj Beko DIN24310 se ponaša z 4 programi in 4 različnimi temperaturami. Med programi izstopata program Clean&Shine, ki je namenjen pranju običajno umazane posode na hitri način pri 65°C, za vse tiste, ki se vam mudi ali imate obiske, pa bo prav prišel program Mini 30, ki vam opere posodo le v 30 minutah. Dodatna funkcija za polovično obremenitev vam omogoča varčnejše in hitrejše pomivanje pri manjših količinah posode. Na voljo imate tudi zamik vklopa ter varovalni zaklep za otroke. Tehnologija Aquastop zagotavlja, da se voda iz pomivalnega stroja nikoli ne bo razlila po vaši kuhinji.

 

Program za pomivalne tablete – Auto tablet

Program za pomivalne tablete – Auto tablet

Uradni partner sijočih zvezd

Nameravate svojim gostom pripraviti najbolj okusen obrok, ki ste ga kadarkoli skuhali? V tem primeru morate poskrbeti, da bo tudi vaša servirna posoda in kozarci izgledali brezhibno. No, s programom Beko Auto tablet boste sijali ne glede na vrsto čistilnega sredstva, ki ga boste uporabili. Inovativni senzorji samodejno prepoznajo katero vrsto detergenta uporabljate in prilagodijo nastavitve za doseganje najboljših rezultatov sušenja, ki prinašajo bleščeče rezultate. Od zdaj naprej ni več pomembno katero vrsto čistilnega sredstva uporabljate, saj bo vaš pametni pomivalni stroj vedno vedel kaj mora narediti, da bo vaša zabava v vseh pogledih vrhunsko izpeljana.

Lastnosti

Vrsta pomivalnega stroja Vgradni pomivalni stroj
Število pogrinjkov 13
Število različnih temperatur 4 (35-50-65-70)
Število programov 4
Notranjost iz nerjavečega jekla Da
Upravljanje na dotik DA

Programi

0. program za samočiščenje Da
Program za vsakodnevno pomivanje Da
1. Eko 50 Da
5. Intenzivno 70 Da
9. Hitri program Mini 30 Da
Zamik pričetka delovanja 1/2 - 24:00 h
Predpomivanje Ne
Pokazatelj preostalega časa pomivanja Ne
Po višini nastavljiva zgornja košara Ne
Sledenje programu Ne

Posebnosti

Funkcija HygieneShield NE
Tehnologija Fast+ DA
Tehnologija CornerIntense NE
ProSmart™ Inverter motor Ne
Samodejno odpiranje vrat Ne
Funkcija DeepWash DA
Tehnologija SteamGloss DA

Varnost

Zaščita proti izlivanju vode Da
Vrsta zaščite Overflow
Zaklepanje tipk Ne
Indikator zamašenosti filtra Ne
Indikator soli Da

Poraba

Razred učinkovitosti pomivanja A
Razred učinkovitosti sušenja A
Razred energijske učinkovitosti (Uredba (EU) 2017/1369) D
Razred emisij akustičnega hrupa, ki se prenaša po zraku (EU 2017/1369) B

Mere

Višina (cm) 82
Širina (cm) 60
Globina (cm) 55
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.