Beko Slovenija

Vgradni pomivalni stroj Beko, DSN26420X

Vgradni pomivalni stroj Beko DSN26420X se ponaša s ProSmart invertnim motorjem14 pogrinjki ter 6 različnimi programi in temperaturami pomivanja. Majhna poraba energije ga uvršča v energijski razred A++. Med programi izstopajo program samodejni program, pri katerem senzorji samodejno izberejo ustrezen program pomivanja, program Quick&Shine, ki je namenjen pranju običajno umazane posode na hitri način pri 60°C, za vse tiste, ki se vam mudi ali imate obiske, pa bo prav prišel program Mini 30, ki vam opere posodo le v 30 minutah. Dodatna funkcija za polovično obremenitev vam omogoča varčnejše in hitrejše pomivanje pri manjših količinah posode, tehnologija SteamGloss pa posuši kozarce brez madežev. V kolikor imate posodo v stroju nekaj dni, priporočamo uporabo programa Pred-pomivanje. Na voljo imate tudi zamik vklopa ter varovalni zaklep za otroke. Tehnologija Aquastop zagotavlja, da se voda iz pomivalnega stroja nikoli ne bo razlila po vaši kuhinji.

ProSmart™ Inverter Motor

ProSmart™ Inverter Motor

Uradni partner okoljevarstvenih bojevnikov

Ste morda pravi borec za zaščito okolja in veliko razmišljate o tem, a vas hkrati skrbi, da ne morete pomagati? Beko prinaša rešitev, ki bo potešila tudi najbolj glasne zagovornike ohranjanja okolja. Tehnologija ProSmart™ invertnega motorja v pomivalnem stroju Beko ni samo 2-krat tišja*, temveč prinaša tudi izjemno varčevanje z energijo z ocenami energijskega razreda do A +++ (-10 %) in varčevanju z vodo, saj jo pomivalni stroj med svojim ciklom pomivanja porabi le toliko, kot jo potrebuje. Zdaj se lahko v miru sprostite in uživate v brezskrbnih sprehodih po naravi. *Testirano v lastnem laboratoriju

Tehnologija Fast+®

Tehnologija Fast+®

Uradni partner gostiteljev velikih zabav

Gostitelji zabav potrebujete hitro čiščenje svojih kozarcev in posode, kar pa je lahko zelo zamudno. Program pomivanja Beko Fast+® ponuja kar 3-krat hitrejše delovanje*. To vam lahko prihrani 70 %* vašega dragocenega časa, ki ga zdaj lahko porabite za zabavanje svojih izbranih gostov. *Testirano v lastnem laboratoriju

Program za pomivalne tablete – Auto tablet

Program za pomivalne tablete – Auto tablet

Uradni partner sijočih zvezd

Nameravate svojim gostom pripraviti najbolj okusen obrok, ki ste ga kadarkoli skuhali? V tem primeru morate poskrbeti, da bo tudi vaša servirna posoda in kozarci izgledali brezhibno. No, s programom Beko Auto tablet boste sijali ne glede na vrsto čistilnega sredstva, ki ga boste uporabili. Inovativni senzorji samodejno prepoznajo katero vrsto detergenta uporabljate in prilagodijo nastavitve za doseganje najboljših rezultatov sušenja, ki prinašajo bleščeče rezultate. Od zdaj naprej ni več pomembno katero vrsto čistilnega sredstva uporabljate, saj bo vaš pametni pomivalni stroj vedno vedel kaj mora narediti, da bo vaša zabava v vseh pogledih vrhunsko izpeljana.

Pomivanje pladnjev – TrayWash

Pomivanje pladnjev – TrayWash

Uradni partner zagovornikov preprostega življenja

Če imate radi preprosto življenje in imate pomembnejše stvari, ki bi jih raje počeli, kot drgnili in čistili pladnje, potem imamo odlično novico za vas. Prepričani smo, da boste naravnost vzljubili inovativno tehnologijo TrayWash™, ki s svojo posebno obliko spodnje in zgornje košare omogoča postavitev dveh pladnjev v spodnjo in enega v zgornjo košaro. Poleg prihranka časa in energije bo s pomočjo visokega vodnega pritiska in posebnega dodatka za namestitev pladnjev čiščenje potekalo preprosto in varno, vi pa se boste lahko v miru posvetili svojim najljubšim konjičkom.

Prilagodljiva zgornja košara

Prilagodljiva zgornja košara

Uradni partner nenavadno oblikovanih ponev

Visoka. Majhna. Posebno oblikovana. Vse vaše ponve in posode niso enakih oblik in velikosti, zato njihovo vstavljanje v stroj lahko zahteva veliko kreativnosti. Prilagodljivost pomivalnih košar Beko omogoča veliko prednost, saj so košare zasnovane tako, da omogočajo izjemno fleksibilnost. Zgornjo košaro lahko dvignete in s tem zagotovite 31 centimetrov višine v spodnji košari, medtem ko prilagodljive police za skodelice omogočajo vstavljanje ogromnih skodelic. Popolnoma zložljivi nosilci za krožnike prinašajo rešitev za vse posebno oblikovane ponve in lonce, dodatek za pomivanje vinskih kozarcev SoftTouch™ pa lahko sprejme štiri kozarce različnih velikosti. Torej, ne glede na obliko, velikost ali krhkost vaše posode, je ta vselej pomita učinkovito in skupaj v istem pomivalnem ciklu.

Lastnosti

Vrsta pomivalnega stroja Delno vgradni pomivalni stroj
Število pogrinjkov 14
Število različnih temperatur 6 (35-40-50-60-65-70)
Število programov 6
Notranjost iz nerjavečega jekla Da

Programi

0. program za samočiščenje Da
Program za vsakodnevno pomivanje Ne
1. Eko 50 Da
2. Samodejni program Da
3. Program za mešano posodo Ne
4. program za higieno (BabyProtect) Ne
5. Intenzivno 70 Da
6. Tišje pomivanje (-2dB) Ne
7. Hitri program ( Quick&Dry) Da
8. Program za nego steklene posode Ne
9. Hitri program Mini 30 Da
10. Predpomivanje Da
Zamik pričetka delovanja 1/2 - 24h
Predpomivanje Da
Pokazatelj preostalega časa pomivanja Ne
Po višini nastavljiva zgornja košara Da
Sledenje programu Ne

Posebnosti

ProSmart™ Inverter motor Da

Varnost

Zaščita proti izlivanju vode Da
Vrsta zaščite Aquastop+Overflow
Zaklepanje tipk Da
Indikator zamašenosti filtra Ne
Indikator soli Da

Poraba

Energetski razred A++
Razred učinkovitosti pomivanja A
Razred učinkovitosti sušenja A
Letna poraba vode (l) 3080
Letna poraba električne energije (kWh) 266
Poraba vode na cikel pranja (l) 11
Poraba električne energije na cikel pranja (kWh) 0.93
Glasnost delovanja (dBA) 46

Mere

Višina (cm) 81.8
Širina (cm) 59.8
Globina (cm) 55
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj