Beko Slovenija

Vlažilnik zraka Beko, ATH7120

Ultrazvočni vlažilnik zraka Beko ATH7120 je odlična rešitev za zdravo vzdušje. Tehnologija ultrazvočnega vlažilnika izboljšuje kakovost zraka s pomočjo vibracijske membrane, ki deluje pri ultrazvočni frekvenci in sprošča vodne molekule v obliki hladne pare. Funkcija ionizacije pa zagotovi kakovost zraka v prostoru, saj sprošča negativne ione kisika, ki so koristni zdravju.

Ultrasonično vlaženje

Ultrasonično vlaženje

Vibrirajoča membrana uporablja moč ultrazvoka za proizvajanje majhnih kapljic vode, ki se s pomočjo ventilatorja razširijo po prostoru, kjerizhlapijo. Vidna megllica je hladna in se na njej otroci ne morejo opeči. Ultrazvočni vlažilniki ne porabljajo veliko električne energije in so zelo učinkoviti.

Ionizator

Ionizator

Z izbiro načina ionizacije bo vlažilec začel v zrak sproščati negativne kisikove ione. Kakovost zraka se bo bistveno izboljšala, vi pa boste zadihali bolj zdrav zrak.

Senzor vlažnosti zraka

Senzor vlažnosti zraka

Vedno lahko preverite nivo vlažnosti zraka v prostoru. Ultrazvočni vlažilec Beko je opremljen s higrometerom, inštrumentom, ki nenehno meri vlažnost zraka.

Mehčanje vode

Mehčanje vode

Za učinkovito mehčanje uporabljene vode, ima vlažilec poseben rezervoar, ki filtrira mineralne delce v vodi.

Samodejni način

Samodejni način

Z aktiviranjem načina Samodejno vlažilec samodejno prilagodi količino pare na raven, ki zagotavlja ustrezno zdravju prijazno raven vlage v prostoru.

Lastnosti

Za velikost prostornine do (m3) 80
Moč (W) 30
Kapaciteta vlaženja do 250 G/H
Prostornina rezervoarja (L) 3
Širina (mm) 200
Višina (mm) 313
Globina (mm) 178
Ogleni filter NE
Anti-bakterijski filter NE
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.