Beko Slovenija

Zamrzovalna omara Beko, RFSA240M31WN

Zamrzovalno omaro Beko RFSA240M31WN odlikuje prostornina 215 litrov, šest zamrzovalnih predalov, od tega eden omogoča hitro zamrzovanje in možnost zamenjave strani odpiranja vrat.

V primeru izpada električne energije bodo zamrznjena živila varna še 16 ur, zmogljivost zamrzovanja pa znaša 14 kg v 24 urah.

Medtem ko druge naprave prenehajo delovati, ko temperatura okolice pade, naprave Beko še naprej delujejo pri temperaturah okolice do -15 ° C. Napravo lahko na primer nastavite v garaži ali drugem neogrevanem prostoru, ne da bi se shranjena hrana pokvarila.

Freezer Guard

Freezer Guard

Vaš zaveznik v zimskih dneh.

Ali ste vedeli, da nekatere zamrzovalne omare v okolju pod 0 °C prenehajo delovati? Tehnologija »Freezer Guard« zagotavlja, da bo vaš zamrzovalnik brezhibno deloval tudi pri temperaturah vse do -15 °C.

Morda imate v kuhinji ali shrambi omejen prostor in je postavitev zamrzovalne omare poleg hladilnika v kuhinji neizvedljiva. Večja gospodinjstva posledično potrebujejo večjo kapaciteto, še posebej, kadar se pripravlja ozimnica domačih dobrot, ki je sestavljena iz zamrznjenega mesa, rib, sadja in zelenjave.

Če imate namen svojo zamrzovalno napravo namestiti v garaži, zimskem vrtu, zastekljenem balkonu, gospodarskem poslopju, ki je izpostavljeno nizkim temperaturam ali povsod tam, kjer temperature lahko padejo pod ledišče, je izbira te zamrzovalne omare odlična rešitev.

 

Lastnosti

Neto prostornina zamrzovalnika (Lt) 215
No Frost Ne
Invertni kompresor Ne
Zmogljivost zamrzovanja (kg/24h) 14
Zmogljivost izdelave ledu (kg/24h) 1
Upravljanje Mehansko
Št. predalov za zamrzovanje 6
Predelek za hitro zamrzovanje Da
Pladenj za ledene kocke Da
Ročni ledomat Ne
Zamenjava strani odpiranja vrat Da
Min. temp. okolice, potrebna za zadovoljivo delovanje (°C) -15
Garancija 2 + 3 leta jamstva ob registraciji

Varnost

Shranjevanje ob izpadu el.energije (h) 16
Alarm za odprta vrata Ne
Varnostna ključavnica Ne

Poraba

Klimatski razred SN-T: +10 do +43 °C
Razred energijske učinkovitosti (Uredba (EU) 2017/1369) F
Povprečna letna poraba energije v kWh na leto (kWh/leto) (EU) 2017/1369 256
Emisije akustičnega hrupa, ki se prenaša po zraku (EU 2017/1369) 37 dBA
Razred emisij akustičnega hrupa, ki se prenaša po zraku (EU 2017/1369) C

Mere

Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm) 1508 x 595 x 592
Več podatkov
Primerjalnik Primerjaj
Prijavi se na e-novice
    S klikom na okence podajate soglasje, da vam lahko družba Big Partner d.o.o., ki je uradni distributer blagovne znamke Beko v Sloveniji, na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v okviru segmentiranega neposrednega trženja, kar lahko vključuje tudi avtomatizirano odločanje in oblikovanje profilov za zagotovitev, da vam pošiljamo takšne informacije o naših storitvah, ugodnostih, novostih ipd., ki so na podlagi analize vaših aktivnosti v največji možni meri prilagojene vašim potrebam in interesom. V ta namen lahko družba Big Partner analizira kdaj in katere komunikacijske kanale uporabljate z družbo Big Partner, katere od predstavljenih ponudb ste si ogledali in, če je primerno, izkoristili, ter jih lahko analizira v zgoraj omenjene namene trženja na podlagi interesov.